Creştinism Ortodox

marți, 14 ianuarie 2020

RUGACIUNE catre PREA SFANTA TREIME

Dragă cititorule! Nimeni dintre noi nu e deplin sănătos cu sufletul. Toţi avem şi suferim boli sufleteşti mai mici sau mai mari. Să cădem cu ele înaintea Doctorului şi Tămăduitorului trupurilor şi al sufletelor noastre, rugându-ne: „Sufletul meu, Doamne, cel slăbănog, se află cumplit în multe feluri de păcate şi în fapte netrebnice! Ridică-l cu cercetarea Ta cea dumnezeiască, precum ai ridicat de demult pe slăbănogul, ca, fiind mântuit, să strig Ţie, Îndurate: Dă-mi, Hristoase, tămăduire!“

https://babylenutapentrusuflet.blogspot.ro/

"Doamne, Atottiitorule Parinte, Fiule Vesnic si Duhule Sfinte, Treime de Trei ori Sfanta, calauzeste-mi pasii in marea vietii cea involburata!". "Nadejdea mea este TATAL, scaparea mea este FIUL, acoperamantul meu este DUHUL SFANT, TREIME SFANTA, slava Tie!"

Orice lucrare savarsita in lume de DUMNEZEU, porneste din TATAL, este infaptuita de FIUL si este desavarsita de DUHUL SFANT. Asadar, in lucrarea de mantuire a sufletelor noastre: Duhul Sfant este CHEIA, Dumnezeu Fiul este USA, iar Dumnezeu Tatal este IMPARATIA. Daca "cheia", Duhul Sfant nu descuie (fiindca n-am reusit sa dobandim Sfintenia), atunci "usa", Hristos nu se deschide (nu ne mantuieste) si nu putem intra in Imparatia Tatalui. Harul Domnului nostru Iisus Hristos si dragostea lui Dumnezeu Tatal si impartasirea Sfantului Duh, sa fie cu tine si cu toti cei dragi din familia ta". Amin si Aliluia!
                                                                                                           Preot Ioan.

Postări populare

Arhivă blog

PENTRU VIZITATORI

PENTRU CEI CARE AU AJUNS AICI
LE SPUN,, BINE ATI VENIT"

PENTRU CEI CARE AU CITIT
,,SA VA FIE DE FOLOS"

PENTRU CEI CARE COMENTEAZA..
,,SA FIE ELIBERATI"

PENTRU CEI CARE PLEACA..
,,SA FITI BINECUVANTATI"


Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul)

BIBLIA ORTODOXA AUDIO