marți, 21 ianuarie 2020

CUVANT DE ÎNVĂȚĂTURĂ


Dragă cititorule! Nimeni dintre noi nu e deplin sănătos cu sufletul. Toţi avem şi suferim boli sufleteşti mai mici sau mai mari. Să cădem cu ele înaintea Doctorului şi Tămăduitorului trupurilor şi al sufletelor noastre, rugându-ne: „Sufletul meu, Doamne, cel slăbănog, se află cumplit în multe feluri de păcate şi în fapte netrebnice! Ridică-l cu cercetarea Ta cea dumnezeiască, precum ai ridicat de demult pe slăbănogul, ca, fiind mântuit, să strig Ţie, Îndurate: Dă-mi, Hristoase, tămăduire!“



Iubiti credinciosi crestin ortodocsi, cu tot respectul cuvenit si cu toata pretuirea, va indemn sa fiti foarte atenti la mesajele pe care le primiti si sa nu trimiteti totul si la altii. Spre exemplu, intr-un sac cu grau, intotdeauna sunt si boabe de neghina (asa a ingaduit Dumnezeu) insa noi cand fierbem graul, cu mare atentie cautam neghina si gunoaiele, si le indepartam. Tot asa sa faceti cand primiti mesaje sau imagini ca aceasta, sa nu le trimiteti mai departe fiindca aceasta imagine vine de la sectanti. Priviti Biblia sectanta (chiar daca are cruce pe ea) si sectantul fotografiat, jos in colt. Scrie acolo, spre sfarsit: 
"Daca esti crestin...". Nu este bine asa, fiindca ar trebui sa scrie: "Daca esti crestin ORTODOX..." 
Apoi urmeaza un text gresit din Biblia secta: "Cine se va rusina de Mine si Eu ma voi rusina". ESTE GRESIT! 

Iata cum scrie in Biblia Ortodoxa: "Iar de cel ce se va lepada de Mine inaintea oamenilor si Eu Ma voi lepada de el inaintea Tatalui Meu, Care este in ceruri" (Matei 10:30). Astazi si sectantii si-au luat numele de crestini: crestin adventist, crestin baptist, crestini evanghelisti, crestin iehovist... 
Cum adica crestini? Sfantul Parinte Ilie Cleopa spune: "Fara preot nu pot fi crestini!" 

Ori, toate sectele nu au preot ci pastor, iar pastorul nu este preot! Si apoi scrie destul de clar in Biblie: "Un Domn, O CREDINTA (crestin ortodoxa) si un Botez" (Efeseni 4:5). Deci, o singura credinta este adevarata, cea CRESTIN ORTODOXA. Amin si Aliluia!
                                                                                                                                    Preot Ioan.

CALENDAR ORTODOX PE 100 DE ANI !

https://www.noutati-ortodoxe.ro/calendar-ortodox/?year=2024

Arhivă blog

https://www.diigo.com/

Postări populare

PENTRU VIZITATORI

PENTRU CEI CARE AU AJUNS AICI
LE SPUN,, BINE ATI VENIT"

PENTRU CEI CARE AU CITIT
,,SA VA FIE DE FOLOS"

PENTRU CEI CARE COMENTEAZA..
,,SA FIE ELIBERATI"

PENTRU CEI CARE PLEACA..
,,SA FITI BINECUVANTATI"


Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul)

BIBLIA ORTODOXĂ

BIBLIA ORTODOXA AUDIO