Creştinism Ortodox

marți, 21 ianuarie 2020

B I N E C U V A N T A R E

Dragă cititorule! Nimeni dintre noi nu e deplin sănătos cu sufletul. Toţi avem şi suferim boli sufleteşti mai mici sau mai mari. Să cădem cu ele înaintea Doctorului şi Tămăduitorului trupurilor şi al sufletelor noastre, rugându-ne: „Sufletul meu, Doamne, cel slăbănog, se află cumplit în multe feluri de păcate şi în fapte netrebnice! Ridică-l cu cercetarea Ta cea dumnezeiască, precum ai ridicat de demult pe slăbănogul, ca, fiind mântuit, să strig Ţie, Îndurate: Dă-mi, Hristoase, tămăduire!“


Dumnezeu si Maica Domnului sa te binecuvanteze. Har si pace sufletului tau. Duminica este ziua Domnului, nu este a omului. Iti doresc din toata inima, o duminica minunata. Cum poate fi ea minunata? Ea este foarte placuta daca implinim Porunca a 4-a: "Adu-ti aminte de ziua odihnei s-o Sfintesti...". Asta inseamna sa participam la Sfanta si Dumnezeiasca Liturghie fiindca, in fiecare duminica, in fiecare Biserica Ortodoxa, pe fiecare Sfanta Masa, Iisus Hristos se jertfeste in fata lui Dumnezeu Tatal ca sa ne mai rabde pe pamant. SLAVA LUI DUMNEZEU PENTRU TOATE!

                                                                                                                                       Preot Ioan
 

Postări populare

Arhivă blog

PENTRU VIZITATORI

PENTRU CEI CARE AU AJUNS AICI
LE SPUN,, BINE ATI VENIT"

PENTRU CEI CARE AU CITIT
,,SA VA FIE DE FOLOS"

PENTRU CEI CARE COMENTEAZA..
,,SA FIE ELIBERATI"

PENTRU CEI CARE PLEACA..
,,SA FITI BINECUVANTATI"


Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul)

BIBLIA ORTODOXA AUDIO