Creştinism Ortodox

marți, 31 martie 2020

SA IEI AMINTE LA TINE INSUTI!

Dragă cititorule! Nimeni dintre noi nu e deplin sănătos cu sufletul. Toţi avem şi suferim boli sufleteşti mai mici sau mai mari. Să cădem cu ele înaintea Doctorului şi Tămăduitorului trupurilor şi al sufletelor noastre, rugându-ne: „Sufletul meu, Doamne, cel slăbănog, se află cumplit în multe feluri de păcate şi în fapte netrebnice! Ridică-l cu cercetarea Ta cea dumnezeiască, precum ai ridicat de demult pe slăbănogul, ca, fiind mântuit, să strig Ţie, Îndurate: Dă-mi, Hristoase, tămăduire!“

(Adica, SA NU JUDECI PE NIMENI!). 

O, Iisuse Histoase, Mieluselul lui Dumnezeu, Cel ce ridici pacatele lumii, primeste aceasta putina rugaciune de multumire, pe care o aducem Tie, si cu mantuitoarele Tale Patimi, vindeca-ne pe noi de toata durerea sufleteasca si trupeasca, izbaveste-ne cu Crucea Ta cea Sfanta de vrajmasii cei vazuti si nevazuti si, la sfarsitul vietii noastre, nu ne lasa pe noi, izbavindu-ne din osanda iadului, ca sa strigam Tie: Aliluia!

PRIVESTE INAPOI și multumeste-i lui Dumnezeu (ca te-a rabdat atatia ani, cu toate pacatele si patimile tale). PRIVESTE INAINTE si sa ai nadejde in Dumnezeu (findca El este "Izvorul a tot binele" si doreste un singur lucru: mantuirea sufletelor noastre).

 PRIVESTE IMPREJUR si slujeste-l pe Dumnezeu (Slava lui Dumnezeu pentru toate si Toata viata noastra lui Hristos Dumnezeu sa o dam). PRIVESTE IN SUFLETUL TAU si il vei gasi pe Dumnezeu (Sa-l slavesti pe Dumnezeu in trupul tau si sufletul tau, care sunt ale lui Dumnezeu).

 A fi aproape sau a fi departe de Dumnezeu, depinde de tine, deoarece Dumnezeu, fiind Infinit, este oriunde (Implinind "Cele 10 Porunci", esti aproape de Dumnezeu'', nerespectand Cele "10 Porunci" esti departe de Dumnezeu).

Har, mila si pace sufletului tau de la Iisus Hristos, Dumnezeu! Amin si Aliluia!
                                                                                                                                                            Preot Ioan 🛎.

Postări populare

Arhivă blog

PENTRU VIZITATORI

PENTRU CEI CARE AU AJUNS AICI
LE SPUN,, BINE ATI VENIT"

PENTRU CEI CARE AU CITIT
,,SA VA FIE DE FOLOS"

PENTRU CEI CARE COMENTEAZA..
,,SA FIE ELIBERATI"

PENTRU CEI CARE PLEACA..
,,SA FITI BINECUVANTATI"


Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul)

BIBLIA ORTODOXA AUDIO