Creştinism Ortodox

sâmbătă, 14 martie 2020

DE UNDE ATATA URA IMPOTRIVA PREOTILOR?

Dragă cititorule! Nimeni dintre noi nu e deplin sănătos cu sufletul. Toţi avem şi suferim boli sufleteşti mai mici sau mai mari. Să cădem cu ele înaintea Doctorului şi Tămăduitorului trupurilor şi al sufletelor noastre, rugându-ne: „Sufletul meu, Doamne, cel slăbănog, se află cumplit în multe feluri de păcate şi în fapte netrebnice! Ridică-l cu cercetarea Ta cea dumnezeiască, precum ai ridicat de demult pe slăbănogul, ca, fiind mântuit, să strig Ţie, Îndurate: Dă-mi, Hristoase, tămăduire!“

Raspunsul este foarte simplu: Dumnezeu este un ocean netarmurit de IUBIRE, iar de la diavol vine URA, aceasta patima ucigatoare de suflete. 

Cei care vorbesc preotii de rau SUNT IN INSELARE: - NU TIN POST cel putin miercurea si vinerea (de aceea diavolii se joaca cu ei, ii batjocoresc). - NU MERG in fiecare duminica LA BISERICA (de aceea Duhul Sfant nu se salasluieste in sufletele lor, ci duhul diavolesc).

 - NU SE SPOVEDESC cel putin in cele 4 posturi ale anului (cei care n-au preot duhovnic, "cad ca frunzele", in osanda iadului). 

Cei care vorbesc preotii de rau, sunt "PAPUSILE DRACILOR". Zice Sfantul Ioan Gura de Aur: "Nu cunosc SUFLET MAI VICLEAN ca acela care vorbeste un preot de rau!" (arata pacatele preotilor ca sa si le ascunda pe ale lor). Preotul ne aduce (prin botez) si tot preotul ne duce (prin inmormantare).

 SA NU UITATI: Prin mana oricarui preot crestin ortodox ni se poate da: DEZLEGARE DE PACATE si SFANTA IMPARTASANIE, lucruri pe care nu le putem lua singuri. Asadar, preotii au "cheile Imparatiei cerurilor" (Matei 16:18). Amin si Aliluia!
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  
 Preot Ioan 🛎.

Postări populare

Arhivă blog

PENTRU VIZITATORI

PENTRU CEI CARE AU AJUNS AICI
LE SPUN,, BINE ATI VENIT"

PENTRU CEI CARE AU CITIT
,,SA VA FIE DE FOLOS"

PENTRU CEI CARE COMENTEAZA..
,,SA FIE ELIBERATI"

PENTRU CEI CARE PLEACA..
,,SA FITI BINECUVANTATI"


Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul)

BIBLIA ORTODOXA AUDIO