Creştinism Ortodox

sâmbătă, 14 martie 2020

RUGACIUNEA PREOTULUI


Dragă cititorule! Nimeni dintre noi nu e deplin sănătos cu sufletul. Toţi avem şi suferim boli sufleteşti mai mici sau mai mari. Să cădem cu ele înaintea Doctorului şi Tămăduitorului trupurilor şi al sufletelor noastre, rugându-ne: „Sufletul meu, Doamne, cel slăbănog, se află cumplit în multe feluri de păcate şi în fapte netrebnice! Ridică-l cu cercetarea Ta cea dumnezeiască, precum ai ridicat de demult pe slăbănogul, ca, fiind mântuit, să strig Ţie, Îndurate: Dă-mi, Hristoase, tămăduire!“"Rugaciunea preotului pentru oameni are o mare putere la Dumnezeu, atunci cand este spusa din toata inima, cu credinta si dragoste. Sa dea Dumnezeu sa fie cat mai multi preoti care sa se roage Domnului cu duh arzator. Caci cine ar putea sa se roage pentru turma cea cuvantatoare cu mai multa putere, decat preotul investit pentru aceasta cu Harul Duhului Sfant si cu putere de la Dumnezeu Insusi?" (Sfantul Ioan de Kronstadt).

• TU ceri iertarea pacatelor tale, PREOTUL se roaga fierbinte pentru toti!
• TU voiesti pentru tine pacea, PREOTUL se zbuciuma sa o dea tuturor!
• TU iti doresti curatia ta sufleteasca, PREOTUL o da fiecaruia.
• TU vezi pamantul cu momelile lui trecatoare, PREOTUL iti arata Cerul, Mantuirea, pe Iisus Hristos, Viata vesnica.
• TU alergi dupa binefaceri, care maine te vor parasi, PREOTUL te intampina cu darurile vesnice ale lui Dumnezeu: Sfintele Taine!

Dumnezeule, milostiveste-te spre noi si ne binecuvanteaza, lumineaza fata Ta peste noi si ne miluieste! Amin si Aliluia!
                                                                                                                                  Preot Ioan 🛎.

Postări populare

Arhivă blog

PENTRU VIZITATORI

PENTRU CEI CARE AU AJUNS AICI
LE SPUN,, BINE ATI VENIT"

PENTRU CEI CARE AU CITIT
,,SA VA FIE DE FOLOS"

PENTRU CEI CARE COMENTEAZA..
,,SA FIE ELIBERATI"

PENTRU CEI CARE PLEACA..
,,SA FITI BINECUVANTATI"


Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul)

BIBLIA ORTODOXA AUDIO