Creştinism Ortodox

vineri, 13 martie 2020

RUGACIUNEA CU LACRIMI

Dragă cititorule! Nimeni dintre noi nu e deplin sănătos cu sufletul. Toţi avem şi suferim boli sufleteşti mai mici sau mai mari. Să cădem cu ele înaintea Doctorului şi Tămăduitorului trupurilor şi al sufletelor noastre, rugându-ne: „Sufletul meu, Doamne, cel slăbănog, se află cumplit în multe feluri de păcate şi în fapte netrebnice! Ridică-l cu cercetarea Ta cea dumnezeiască, precum ai ridicat de demult pe slăbănogul, ca, fiind mântuit, să strig Ţie, Îndurate: Dă-mi, Hristoase, tămăduire!“


    “Am un parinte batran, in Muntii Neamtului, la care ma duc prea rar pentru sfat si binecuvantare. Nu vrea sa scriu despre el. Batranul n-are telefon mobil, asa ca l-am sunat pe un parinte tanar, sa mi-l dea la telefon. După ce m-a binecuvantat, l-am intrebat: “Parinte, ce e cu virusul asta? "

Apoi, parintele, m-am rugat la Maica Domnului sa-mi dezvaluie si am visat un cimitir mare, cu mii de cruci. Si un glas am auzit: Exista ceva ce poate desfiinta cimitirul asta.

Am intrebat: ce? Rugaciunea cu lacrimi" (de la parintele Ioan Istrati).

    🙏 Bucuria mea, Sfantul Parinte, Serafim Rose, spune asa: "Este mult mai bine sa inveti RABDAREA si SMERENIA, decat sa dobandesti toate dupa cum doresti, iar apoi sa descoperi, ca LAUNTRIC ESTI GOL.

 Sa ne dea Dumnezeu puterea de a ne increde in El, fiindca, El ne calauzeste viata zi de zi, mult mai bine decat am fi noi in stare."

   🙏 Dumnezeu si Maica Domnului sa te binecuvanteze, bucuria mea draga! Har si pace sufletului tau! Credinta, Nadejde si Dragoste! Amin si Aliluia!
                                                                                                                                         Preot Ioan 

Postări populare

Arhivă blog

PENTRU VIZITATORI

PENTRU CEI CARE AU AJUNS AICI
LE SPUN,, BINE ATI VENIT"

PENTRU CEI CARE AU CITIT
,,SA VA FIE DE FOLOS"

PENTRU CEI CARE COMENTEAZA..
,,SA FIE ELIBERATI"

PENTRU CEI CARE PLEACA..
,,SA FITI BINECUVANTATI"


Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul)

BIBLIA ORTODOXA AUDIO