Creştinism Ortodox

vineri, 29 martie 2019

Binecuvantare

Dragă cititorule! Nimeni dintre noi nu e deplin sănătos cu sufletul. Toţi avem şi suferim boli sufleteşti mai mici sau mai mari. Să cădem cu ele înaintea Doctorului şi Tămăduitorului trupurilor şi al sufletelor noastre, rugându-ne: „Sufletul meu, Doamne, cel slăbănog, se află cumplit în multe feluri de păcate şi în fapte netrebnice! Ridică-l cu cercetarea Ta cea dumnezeiască, precum ai ridicat de demult pe slăbănogul, ca, fiind mântuit, să strig Ţie, Îndurate: Dă-mi, Hristoase, tămăduire!“


   Bucuria mea, iata ce i-a raspuns Sfantul Porfirie unei credincioase crestin ortodoxe: "Ce sa fac, Parinte Porfirie, ca sa gasesc bucuria in viata?" 

Sa citesti Sfanta Scriptura, sa mergi la Biserica duminica la Sfanta Liturghie, sa ai parinte duhovnic, sa te spovedești sa te impartasesti cat mai des posibil – cu alte cuvinte, sa fii o buna crestina. 
Si asa vei gasi bucuria pe care o cauti. Vezi ca acum eu sufar, dar, sunt fericit.

 Asa si tu – cand te vei apropia de Hristos, vei gasi bucurie in viata.

 Sa nu incerci sa scoti afara relele pe care le ai in interior, ci mai bine deschide usa sufletului, ca sa intre Lumina, Care este Hristos, si atunci toate intunecimile din tine vor disparea”.

   🙏 Dumnezeu si Maica Domnului sa te binecuvanteze! Amin si Aliluia!
   🙏 Noapte buna!
   🙏 Odihna placuta!
   🙏 Somn usor!
                                                                                                                               Preot Ioan .

Postări populare

Arhivă blog

PENTRU VIZITATORI

PENTRU CEI CARE AU AJUNS AICI
LE SPUN,, BINE ATI VENIT"

PENTRU CEI CARE AU CITIT
,,SA VA FIE DE FOLOS"

PENTRU CEI CARE COMENTEAZA..
,,SA FIE ELIBERATI"

PENTRU CEI CARE PLEACA..
,,SA FITI BINECUVANTATI"


Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul)

BIBLIA ORTODOXA AUDIO