joi, 30 aprilie 2020

NEPUTINTA si INDARATNICIA OMULUI

Dragă cititorule! Nimeni dintre noi nu e deplin sănătos cu sufletul. Toţi avem şi suferim boli sufleteşti mai mici sau mai mari. Să cădem cu ele înaintea Doctorului şi Tămăduitorului trupurilor şi al sufletelor noastre, rugându-ne: „Sufletul meu, Doamne, cel slăbănog, se află cumplit în multe feluri de păcate şi în fapte netrebnice! Ridică-l cu cercetarea Ta cea dumnezeiască, precum ai ridicat de demult pe slăbănogul, ca, fiind mântuit, să strig Ţie, Îndurate: Dă-mi, Hristoase, tămăduire!“


Bucuria mea, iata ce scrie in Biblie: “Si, cand L-am vazut, am cazut la picioarele Lui ca un mort” (Apocalipsa 1:17).  
Este vorba de Sfantul Ioan, ucenicul cel iubit al lui Iisus Hristos, ravnitorul intru Sfintenie, care vazandu-L pe Iisus Hristos, intru slava si puterea Sa cea cereasca, a cazut ca un mort. Drept aceea, cum vor putea sa stea inaintea Domnului si a ochilor Sai ca para focului, cei ce pacatuiesc impotriva Lui, care ii stau impotriva, care isi bat joc de numele Sau, care nesocotesc dragostea si jertfa Sa, care calca in picioare Poruncile Sale, care prigonesc Biserica Crestin Ortodoxa, care batjocoresc Sfanta Crucea Sa, care ii vorbesc de rau si ii urasc pe preotii crestin ortodocsi. 
Ce se va intampla cu ei cand vor sta inaintea Lui Iisus Hristos, de vreme ce Sfantul Ioan Evanghelistul a cazut ca mort, vazandu-L pe dansul? Ce se va intampla cu oamenii care ii amagesc pe altii prin zodiac, horoscop, yoga, reincarnare, bioenergie, radiestezie, secte...? 
Ce se va intampla cu profesorii din scoli care distrug credinta din sufletele elevilor? Ce se va intampla cu profesorii de religie care nu-si fac datoria Sfanta? 
Ce se va intampla cu hotii si talharii, mincinosii, desfranatii, perversii sexual, violatori...?
 Ce se va intampla cu vrajmasii lui Hristos, daca Sfintii Apostoli Petru, Ioan si Iacob au cazut cu fata la pamant, cand S-a schimbat la fata pe Muntele Tabor? 

Va spun eu: OSANDA VESNICA in flacarile iadului! Trebuie sa avem mereu gandul la moarte si la cuvintele Sfantului Apostol Petru: “Daca dreptul abia se mantuieste, ce ne facem noi pacatosii si putin credinciosii?” (1 Petru 5:5). Dumnezeu sa ne ierte, sa ne miluiasca si sa ne mantuiasca pe toti, si pe ei si pe noi! Amin si Aliluia!
                                                                                                                              Preot Ioan 🛎.

CALENDAR ORTODOX PE 100 DE ANI !

https://www.noutati-ortodoxe.ro/calendar-ortodox/?year=2024

Arhivă blog

https://www.diigo.com/

Postări populare

PENTRU VIZITATORI

PENTRU CEI CARE AU AJUNS AICI
LE SPUN,, BINE ATI VENIT"

PENTRU CEI CARE AU CITIT
,,SA VA FIE DE FOLOS"

PENTRU CEI CARE COMENTEAZA..
,,SA FIE ELIBERATI"

PENTRU CEI CARE PLEACA..
,,SA FITI BINECUVANTATI"


Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul)

BIBLIA ORTODOXĂ

BIBLIA ORTODOXA AUDIO