marți, 11 februarie 2020

BINECUVANTARE si SFAT

Dragă cititorule! Nimeni dintre noi nu e deplin sănătos cu sufletul. Toţi avem şi suferim boli sufleteşti mai mici sau mai mari. Să cădem cu ele înaintea Doctorului şi Tămăduitorului trupurilor şi al sufletelor noastre, rugându-ne: „Sufletul meu, Doamne, cel slăbănog, se află cumplit în multe feluri de păcate şi în fapte netrebnice! Ridică-l cu cercetarea Ta cea dumnezeiască, precum ai ridicat de demult pe slăbănogul, ca, fiind mântuit, să strig Ţie, Îndurate: Dă-mi, Hristoase, tămăduire!“


   Harul Domnului nostru Iisus Hristos, dragostea lui Dumnezeu Tatal si impartasirea Sfantului Duh sa fie cu tine in toata ziua si in tot lucrul tau. Rugaciunile diminetii sa-ti fie "cheia zilei" (adica, sa incepi ziua cu Dumnezeu), iar Rugaciunile de seara sa-ti fie "cheia nopții" (adica, sa termini ziua tot cu Dumnezeu). Azi si in fiecare zi, sa nu uiti sa spui Tatal nostru (macar in gand), atunci cand te asezi la masa, iar dupa ce ai mancat sa-i multumesti pentru toate bunatatile care ti le-a pus pe masa. Sa nu fim NEMULTUMITORI si NERECUNOSCATORI, si să fim MULTUMITORI si RECUNOSCATORI. 
Toata viata noastra lui Hristos Dumnezeu sa o dam! Si, sa zici si tu din tot sufletul asa: Iisuse, Iisuse, iarta-ma, Iisuse! Doamne, Dumnezeule, asculta rugaciunea mea si intoarce la bunatate si la rugaciune pe toti vrajmasii mei! Maica Domnului, nadejdea mantuirii sufletului meu, miluieste-ma, roaga-L pe Fiul tau si Dumnezeul nostru si pentru mine, fiindca, stiu ca tu poti cu rugaciunea, atat cat poate El cu puterea. Sfinte ingere, pazitorul vietii mele, care esti dat mie de la Sfantul Botez, apara-ma de toate uneltirile vrajmasului diavol.
                                                                                                                            Amin si Aliluia!
                                                                                                                                 Preot Ioan.

CALENDAR ORTODOX PE 100 DE ANI !

https://www.noutati-ortodoxe.ro/calendar-ortodox/?year=2024

Arhivă blog

https://www.diigo.com/

Postări populare

PENTRU VIZITATORI

PENTRU CEI CARE AU AJUNS AICI
LE SPUN,, BINE ATI VENIT"

PENTRU CEI CARE AU CITIT
,,SA VA FIE DE FOLOS"

PENTRU CEI CARE COMENTEAZA..
,,SA FIE ELIBERATI"

PENTRU CEI CARE PLEACA..
,,SA FITI BINECUVANTATI"


Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul)

BIBLIA ORTODOXĂ

BIBLIA ORTODOXA AUDIO