Creştinism Ortodox

marți, 2 iulie 2019

RUGĂCIUNI

Dragă cititorule! Nimeni dintre noi nu e deplin sănătos cu sufletul. Toţi avem şi suferim boli sufleteşti mai mici sau mai mari. Să cădem cu ele înaintea Doctorului şi Tămăduitorului trupurilor şi al sufletelor noastre, rugându-ne: „Sufletul meu, Doamne, cel slăbănog, se află cumplit în multe feluri de păcate şi în fapte netrebnice! Ridică-l cu cercetarea Ta cea dumnezeiască, precum ai ridicat de demult pe slăbănogul, ca, fiind mântuit, să strig Ţie, Îndurate: Dă-mi, Hristoase, tămăduire!“


                                                                                  si
                                                          B I N E C U V A N T A R E

Pe mine, cel ce ma rog dis-de-dimineata, Iubitorule de oameni, Doamne Dumnezeule, te rog lumineaza-ma si ma indrepteaza intru poruncile Tale si ma invata Mantuitorule, sa fac voia Ta.
 Liman de mantuire avem, Nascatoare de Dumnezeu Fecioara, noi cei invaluiti in marea vietii cea involburata. Pentru aceasta, roaga-te Fiului tau si Dumnezeului nostru, Iisus Hristos, Care s-a nascut din tine mai presus de fire si in chip de negrait S-a facut Om, ca sa mantuiasca sufletele noastre.
 Pe Cel pe care ostile ceresti il slavesc si de care se cutremura heruvimii si serafimii, pe Acela toata suflarea si faptura laudati-L, binecuvantati-L si-L preainaltati intru to?i vecii.
 Dumnezeu si Maica Domnului sa te binecuvanteze, astazi si in toate zilele vietii tale, si sa-ti umple sufletul de PACE Sfanta, BUCURIE Sfanta si LUMINA Sfanta.
                                                                                                                               Amin si Aliluia!
                                                                                                                                   Preot Ioan

Râde diavolul de se prapadeste!

Postări populare

Arhivă blog

PENTRU VIZITATORI

PENTRU CEI CARE AU AJUNS AICI
LE SPUN,, BINE ATI VENIT"

PENTRU CEI CARE AU CITIT
,,SA VA FIE DE FOLOS"

PENTRU CEI CARE COMENTEAZA..
,,SA FIE ELIBERATI"

PENTRU CEI CARE PLEACA..
,,SA FITI BINECUVANTATI"


Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul)

BIBLIA ORTODOXA AUDIO