Creştinism Ortodox

vineri, 31 mai 2019

BINECUVÂNTARE...

Dragă cititorule! Nimeni dintre noi nu e deplin sănătos cu sufletul. Toţi avem şi suferim boli sufleteşti mai mici sau mai mari. Să cădem cu ele înaintea Doctorului şi Tămăduitorului trupurilor şi al sufletelor noastre, rugându-ne: „Sufletul meu, Doamne, cel slăbănog, se află cumplit în multe feluri de păcate şi în fapte netrebnice! Ridică-l cu cercetarea Ta cea dumnezeiască, precum ai ridicat de demult pe slăbănogul, ca, fiind mântuit, să strig Ţie, Îndurate: Dă-mi, Hristoase, tămăduire!“
https://babylenutaicoaneortodoxe.blogspot.ro/

“Noi traim dupa voia noastra si ne chinuim pe noi insine. Cine traieste dupa voia lui Dumnezeu, e BUN, VESEL si are ODIHNA IN SUFLET. Preda-te voi lui Dumnezeu: intristarea se va imputina si va fi mai usoara, pentru ca sufletul va fi in Dumnezeu si va afla in El mangaiere, fiindca Domnul iubeste sufletul care s-a predat pe sine voi lui Dumnezeu si parintelui duhovnic” (Sfantul Siluan Athonitul).

Doamne, stiu ca:
“Toata darea cea buna si tot darul desavarsit de sus este, pogorand de la Tine, Parintele Luminilor”. 


De aceea spun asa: Doamne, precum vrei si precum stii, miluieste! Faca-se voia ta, precum in cer, asa si pe pamant! Iisuse, Iisuse, iarta-ma, Iisuse! 

Miluieste-ma, Maica Prea Sfanta, Prea Curata, Pururea Fecioara Maria! Asa-mi trebuie pentru pacatele mele! 

Dumnezeu Tatal, si Dumnezeu Fiul, si Dumnezeu Sfantul Duh, Treimea cea intru tot Sfanta si de o Fiinta, si incepatoare de viata, o Dumnezeire și o Imparatie, sa te binecuvanteze pe tine, in toata ziua de astazi si in tot lucrul tau.                                                                     

                                                                                                                                 Amin si Aliluia!

                                                                                                                                  Preot Ioan 🛎.

Postări populare

Arhivă blog

PENTRU VIZITATORI

PENTRU CEI CARE AU AJUNS AICI
LE SPUN,, BINE ATI VENIT"

PENTRU CEI CARE AU CITIT
,,SA VA FIE DE FOLOS"

PENTRU CEI CARE COMENTEAZA..
,,SA FIE ELIBERATI"

PENTRU CEI CARE PLEACA..
,,SA FITI BINECUVANTATI"


Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul)

BIBLIA ORTODOXA AUDIO