miercuri, 29 iulie 2020

"IUBIȚI CREDINCIOȘI, NU TREBUIE SĂ VĂ TULBURE VREMURILE PE CARE LE TRĂIM"...(ÎPS. Mihail Jar Longhin)

Dragă cititorule! Nimeni dintre noi nu e deplin sănătos cu sufletul. Toţi avem şi suferim boli sufleteşti mai mici sau mai mari. Să cădem cu ele înaintea Doctorului şi Tămăduitorului trupurilor şi al sufletelor noastre, rugându-ne: „Sufletul meu, Doamne, cel slăbănog, se află cumplit în multe feluri de păcate şi în fapte netrebnice! Ridică-l cu cercetarea Ta cea dumnezeiască, precum ai ridicat de demult pe slăbănogul, ca, fiind mântuit, să strig Ţie, Îndurate: Dă-mi, Hristoase, tămăduire!“...

.Dumnezeu trimite pedeapsă pe pământ, nu să ne pedepsească, ci să ne cheme, asta este frumoasa chemare a lui Dumnezeu, la rugăciune.

..."Noi trebuie să știm, frații mei, că Dumnezeu este stăpân peste toate și trebuie să înțelegem, fără să ne spăimântăm și fără să ne tulburăm căci asta este mare milă a lui Dumnezeu, care poate să întoarcă pe fii Săi acasă.

Trebuie, fraților, ca să aducem în vremurile acestea mare pocaintă și multă rugăciune în fața lui Dumnezeu.


Știu, ne este greu, că am ajuns la aceste vremuri, dar să nu vă tulburați nici de aceasta, Slavă Domnului, să fim așa cum suntem astăzi, căci cine știe cum va mai fi și cât va dura.

Să știți fratilor, că Sfânta Împărtășite este cea mai mare Putere Dumnezeiască, de pe pământ, mergeți și vă împărtășiti de grabă, dar să știți că, mai de grabă nu veniți, dacă veniți cu gând de boală, mai bine stați acasă, dacă veniți cu gândul ăsta, de mii de ani,
noi preoții ne împărtășim după toată lumea și nici unul nu a pățit nimic.

...Oricum, de acum tot ce se va întâmpla se vor arunca împotriva bisericii, că din cauza bisericii, că nu ascultă, că din cauza voastră a murit lumea în țară.

Uite că și în alte țări, nu au mers la biserica și tot au murit foarte multi.

...Iubiți credincioși, nu mai poate Dumnezeu, răbda, nu mai poate suporta păcatele noastre, răutatea noastră, nelegiuirea noastră, să înțelegem că nu mai e nimic de facut decât să plecăm genunchi, să plângem și să ridicăm ochi spre cer și să spunem;
"Doamne iarta-ne!!!"


Atât vă spun; rugați-vă, rugați-vă și iar rugați-vă, Dumnezeu, nu ne va lăsa, să știți!!!...împreună să cădem la rugăciune și să strigăm spre ceruri, și Dumnezeu nu ne va lăsa fratilor, să știți, ne va ajuta, nu ne va lăsa, să nu vă spaimatati !!!

Sa zicem; Iisuse, Iisuse, numai Tu poți birui boala, suferinta, numai Tu poți mângâia orice suflet, orice inimă, orice suferință."

                                                                                                                                       Amin!

CALENDAR ORTODOX PE 100 DE ANI !

https://www.noutati-ortodoxe.ro/calendar-ortodox/?year=2024

Arhivă blog

https://www.diigo.com/

Postări populare

PENTRU VIZITATORI

PENTRU CEI CARE AU AJUNS AICI
LE SPUN,, BINE ATI VENIT"

PENTRU CEI CARE AU CITIT
,,SA VA FIE DE FOLOS"

PENTRU CEI CARE COMENTEAZA..
,,SA FIE ELIBERATI"

PENTRU CEI CARE PLEACA..
,,SA FITI BINECUVANTATI"


Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul)

BIBLIA ORTODOXĂ

BIBLIA ORTODOXA AUDIO