Creştinism Ortodox

sâmbătă, 19 octombrie 2019

PE PĂMÂNT..

Dragă cititorule! Nimeni dintre noi nu e deplin sănătos cu sufletul. Toţi avem şi suferim boli sufleteşti mai mici sau mai mari. Să cădem cu ele înaintea Doctorului şi Tămăduitorului trupurilor şi al sufletelor noastre, rugându-ne: „Sufletul meu, Doamne, cel slăbănog, se află cumplit în multe feluri de păcate şi în fapte netrebnice! Ridică-l cu cercetarea Ta cea dumnezeiască, precum ai ridicat de demult pe slăbănogul, ca, fiind mântuit, să strig Ţie, Îndurate: Dă-mi, Hristoase, tămăduire!“


   Bucuria mea, in Sfanta Evanghelie a vindecarii slabanogului din Capernaum Iisus Hristos spune: “Putere are Fiul Omului PE PAMANT, a ierta pacatele. Asadar, cata vreme, omul este in viata pamanteasca, i se pot ierta pacatele in TAINA SFINTEI SPOVEDANII. 
Pacatele le iarta Iisus Hristos prin preotul crestin ortodox, in Duhul Sfant. Dar, daca un crestin ortodox a murit  NEPOCAIT, NESPOVEDIT, NEIMPARTASIT, nu mai este iertare pentru el. De aceea spune Iisus Hristos: “PE PAMANT!” Fiecare dintre noi avem intre prieteni si chiar intre cei din casa noastra, adica, rude apropiate, foarte multi “slabanogi” in credinta.
 Nu-i putem aduce duminica la Sfanta Liturghie cu patul, dar ii putem duce pe pomelnic la Biserica, implinid astfel porunca “Rugati-va unii pentru altii” (Iacov 1:16) si pentru CREDINTA, DRAGOSTEA si RUGACIUNEA NOASTRA, cu judecatile cu care numai Dumnezeu le stie, ii va mantui si pe ei.
                                                                                                                               🙏 NOAPTE BUNA!

Postări populare

Arhivă blog

PENTRU VIZITATORI

PENTRU CEI CARE AU AJUNS AICI
LE SPUN,, BINE ATI VENIT"

PENTRU CEI CARE AU CITIT
,,SA VA FIE DE FOLOS"

PENTRU CEI CARE COMENTEAZA..
,,SA FIE ELIBERATI"

PENTRU CEI CARE PLEACA..
,,SA FITI BINECUVANTATI"


Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul)

BIBLIA ORTODOXA AUDIO