Creştinism Ortodox

luni, 25 februarie 2019

TACTICILE SATANEI

FIE DOAMNE MILA TA SPRE NOI, ASA CUM AM NĂDĂJDUIT INTRU TINE! BINECUVANTEAZĂ-NE DOAMNE SI NU NE PEDEPSI PENTRU PĂCATELE NOASTRE...


-ÎNTRUNIREA DEMONILOR-

Satan întrunește convenția mondială a demonilor.
La deschidere el le-a spus demonilor;
"Nu putem să-i oprim pe creștini sa meargă la biserică . Nu putem să-i împiedicam să citească Bibliile lor și sa cunoască adevărul. Nu putem nici măcar să-i împiedicăm să-și dezvolte o relație Initimă cu Mântuitorul lor. O dată ce au câstigat conectarea aceea cu Iisus, puterea noastra asupra lor este sfărâmată.
Așadar, lăsați-i să meargă la bisericile lor, lăsați-i să aibe mesele lor incărcate, DAR FURAȚI-LE TIMPUL, astfel încât să nu le rămână timp să-și dezvolte relația cu Iisus Hristos...
Asta e ceea ce vreau să faceți: a spus Diavolul.
Distrăgeți- le atenția de la părtășia cu Mântuitorul lor și păstrarea acelei legături vitale cu El.
Și cum vom face asta? au strigat demonii
Țineți-i ocupați in lucrurile neesențiale ale vieții și inventați scheme nenumărate să le ocupați mințile, a răspuns el. Ispitiți-i să cheltuie, să cheltuie și să împrumute, să împrumute, să împrumute.Țineț-i ocupați cu noua tehnologie; FB, telefoane, Ipad,jocuri, etc.
Convingeți- le soțiile să meargă la muncă pentru multe ore, si soții să lucreze 6-7 zile pe săptămână, 10-12 ore pe zi, astfel încât să-și permită stiluri seci de viață.
Țineți-i atât de ocupați încât să nu aibe timp să petreacă timp cu copiii lor. Pe măsură ce familiile lor se destrăma, curând casele lor nu le nu vor mai oferi nici o scăpare de presiunile muncii! Schimbațile mințile astfel încât să nu audă Vocea lăuntrică și linistitoare.
Momiți-i să asculte radiourile și să piardă vremea pe fb, de câte ori sunt la volan. Să țină televizoarele, videourile, cd-urile și calculatoarele în funcție constant în casele lor și să vadă orice magazin și restaurant din lume,iar muzica non-biblica să meargă in mod continuu.
Acestea vor păta mințile lor și vor rupe legătura cu Hristos. Umpleți-le mesele din cafenele, cu reviste și ziare să le distragă atenția.
Invadați momentele când conduc, cu reclame. Umpleți-le mințile cu știri violente 24 de ore pe zi.
Umpleți- le cutiile poștale cu corespondență nefolositoare; trimiteți-le cataloage, reclame și orice fel de scrisori și oferte promoționale la produse gratuite, servicii si speranțe false! Să fie mereu ocupați cu gândul în altă parte și nu la Hristos și la poruncile Lui.
Păstrați fotomodele slabe si frumoase în reviste, in telefoanele lor, pe fb si la TV, astfel încât soții lor să creadă ca frumusețea este fară îndoială cea mai importantă și să devină nesatisfăcuți de soțiile lor.
Păstrați-le soțiile prea obosite ca să-și mai iubească sotii. Dați-le dureri de cap, de asemenea! Dacă ele nu vor da soților lor dragostea de care au nevoie , aceștia vor începe sa caute in altă parte. Acest lucru va dezbina rapid familiile lor!
Dați-le Moș Crăciun ca să-i distragă atenția de la să-și învăța copiii adevăratul sens al Crăciunului.
Dați-le un iepuras de paști ca să nu vorbească despre înviere si puterea asupra păcatului și a morții
Chiar și în vacanțele lor să se epuizeze. Să-i faceți să se intoarcă din concedii obosiți. Țineți-i tot mai ocupați să nu mai iasă în natură și să reflecte la creația lui Dumnezeu. În schimb, trimiteți-i în parcuri de distracții, evenimente sportive, jocuri, concerte și filme.
Țineți-i ocupați, ocupați, ocupați!
Și când se întâlnesc pentru părtășie spirituală, implicați-i in bârfă și judecată, așa încât să plece cu conștiința incărcată. Aglomerațiile viața cu atâtea cauze bune încât să nu mai aibe timp să caute puterea lui Iisus. Curând ei vor munci cu puterile lor, sacrificandu-și sănătatea și familiile pentru binele cauzei, fară să-l mai caute pe Hristos.
Va funcționa!
Va funcționa!"...
Era un plan pe cinste!
Demonii au plecat nerăbdători la îndatoririle lor, determinandu-i pe creștinii de pretutindeni să devină mai ocupați și mai grăbiți să meargă ici și colo.
Să aibe timp cât mai puțin pentru Dumnezeu si familile lor. Să nu mai aibe timp să spună altora despre puterea lui Iisus de a schimba vieți.
Acum întrebarea se pune astfel;
A avut diavolul succes in planurile sale și în viata ta?
Tu ești judecătorul !!!
MARE ATENȚIE! VEGHEAȚI ȘI RUGAȚI-VĂ să nu cadeți în ispitele și planurile vrajmasului.
"Ocupat" înseamnă să fi sub jugul lui Satan?

SURSA Facebook

Postări populare

Arhivă blog

PENTRU VIZITATORI

PENTRU CEI CARE AU AJUNS AICI
LE SPUN,, BINE ATI VENIT"

PENTRU CEI CARE AU CITIT
,,SA VA FIE DE FOLOS"

PENTRU CEI CARE COMENTEAZA..
,,SA FIE ELIBERATI"

PENTRU CEI CARE PLEACA..
,,SA FITI BINECUVANTATI"


Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul)

BIBLIA ORTODOXA AUDIO