miercuri, 13 februarie 2019

OCEANUL MILOSTIVIRII ..

FIE DOAMNE MILA TA SPRE NOI, ASA CUM AM NĂDĂJDUIT INTRU TINE! BINECUVANTEAZĂ-NE DOAMNE SI NU NE PEDEPSI PENTRU PĂCATELE NOASTRE...


        Bucuria mea, roaga-te impreuna cu mine ca Dumnezeu, cu dragostea Lui cea nemarginita, sa ne improspateze sufletele noastre insetate de “Lumina”: “In ce chip doreste cerbul izvoarele apelor, asa te doreste sufletul meu pe tine Dumnezeule. Insetat-a sufletul meu de Dumnezeul cel viu” (Psalm 41:1).
Slava Tie Dumnezeule, pentru marea Ta milostivire fata de noi, fiindca, fara sa facem nimic bun pe pamant, Tu ne mangai sufletele, ne bucuri ticaloasele noastre suflete, ne usureazi poverile vietii si nu ingadui ispite mai mari decat putem duce. Mantuirea sufletelor noastre cere multa truda, fiindca, ispititorul diavol, si-a pus in actiune toata experienta si tot ceea ce stie pentru a ne impiedica sa ajungem in Lumina cea neinserata (Rai)

 Nu te departa de la noi Dumnezeule, Iisuse Hristoase, 
Tu esti dragostea noastra cea rastignita, 
Tu, Cel care ai fost inaltat pe Sfanta Cruce, pentru pacatele intregului neam omenesc, vindeca-ne pe noi, cei care am fost raniti de intepaturile pacatului. 

Sa strigam din adancul sufletului: “CINE ESTE DUMNEZEU MARE, CA DUMNEZEUL NOSTRU” (Psalm 76:13) si sa-l rugam pe Dumnezeu, care este un “OCEAN DE MILOSTIVIRE”, sa ne binecuvanteze si sa ne ierte toate pacatele, prin spovedanie SINCERA si cu CAINTA, sub epitrahilul parintelui duhovnic. Amin si Aliluia!
                                                                                                           Preot Ioan .

CALENDAR ORTODOX PE 100 DE ANI !

https://www.noutati-ortodoxe.ro/calendar-ortodox/?year=2024

Arhivă blog

https://www.diigo.com/

Postări populare

PENTRU VIZITATORI

PENTRU CEI CARE AU AJUNS AICI
LE SPUN,, BINE ATI VENIT"

PENTRU CEI CARE AU CITIT
,,SA VA FIE DE FOLOS"

PENTRU CEI CARE COMENTEAZA..
,,SA FIE ELIBERATI"

PENTRU CEI CARE PLEACA..
,,SA FITI BINECUVANTATI"


Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul)

BIBLIA ORTODOXĂ

BIBLIA ORTODOXA AUDIO