marți, 26 februarie 2019

.CUNUNA VIETII VESNICE...

FIE DOAMNE MILA TA SPRE NOI, ASA CUM AM NĂDĂJDUIT INTRU TINE! BINECUVANTEAZĂ-NE DOAMNE SI NU NE PEDEPSI PENTRU PĂCATELE NOASTRE...

   

   Iubite frate, crestin ortodox, sa stii ca numele tau a fost selectat din "Cartea vietii" si esti invitat sa participi la concursul: "Mantuieste-ti sufletul"! Adresa: Mergi pe autostrada CREDINTEI, care te duce in bulevardul IUBIRII si mergi pe el pana se intersecteaza cu strada SMERENIEI. La primele semafoare, o iei pe calea RABDARII, apoi o iei la dreapta pe strada BLANDETII, mergi tot inainte pana la PIATA MILOSTENIEI. De aici incepe drumul INTELEPCIUNII. Intri pe aleea DREAPTA SOCOTEALA si apoi au ajuns pe pista de ispite numita "CALEA MANTUIRII. "Durata concursului este "Doar o viata". Premierea va avea loc in "CASA SUFLETULUI", iar marele premiu "CUNUNA VIETII VESNICE", va fi daruita de insusi IISUS HRISTOS.
 Regulament: Doritorii "cununei", trebuie sa fie neaparat crestini ortodocsi, sa nu aiba absente duminica la SFANTA LITURGHIE si dupa ce au tinut POST, si au facut cat mai multe FAPTE BUNE, sa fi facut SPOVEDANIA si IMPARTASANIA, cel putin de 4 ori pe an, sa aiba intiparite in suflet:
1. Sfanta Evanghelie.
2. Cele 10 porunci dumnezeiesti.
3. Cele 9 Fericiri (Matei 5).
4. Cele 9 porunci Bisericesti.
 Cei care nu implinesc cele de mai sus, vor pierde "CUNUNA VIETII!" 

CALENDAR ORTODOX PE 100 DE ANI !

https://www.noutati-ortodoxe.ro/calendar-ortodox/?year=2024

Arhivă blog

https://www.diigo.com/

Postări populare

PENTRU VIZITATORI

PENTRU CEI CARE AU AJUNS AICI
LE SPUN,, BINE ATI VENIT"

PENTRU CEI CARE AU CITIT
,,SA VA FIE DE FOLOS"

PENTRU CEI CARE COMENTEAZA..
,,SA FIE ELIBERATI"

PENTRU CEI CARE PLEACA..
,,SA FITI BINECUVANTATI"


Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul)

BIBLIA ORTODOXĂ

BIBLIA ORTODOXA AUDIO