duminică, 27 ianuarie 2019

CREZUL TĂU SĂ FIE VIU: VIATA, NU TEORIE!

FIE DOAMNE MILA TA SPRE NOI, ASA CUM AM NĂDĂJDUIT INTRU TINE! BINECUVANTEAZĂ-NE DOAMNE SI NU NE PEDEPSI PENTRU PĂCATELE NOASTRE...


   Bucuria mea, te rog sa citesti cu atentie sfatul duhovnicesc, pe care i l-a dat Sfantul Parinte Dumitru Staniloae, Sfantului Parinte Petroniu Tanase, fost staret al Schitului Prodromu din Sfantul Munte Athos, trecut la Domnul in 22 februarie 2011: “M-am intalnit cu Sfantul Parinte Staniloae, dupa ce iesise din inchisoare si, rugandu-l sa-mi dea un sfat duhovnicesc, mi-a spus urmatoarele:
„Fii optimist. Roaga-te necontenit, lasa-te in voia lui Dumnezeu. Multumeste-i pentru toate. Nu te lega de nimic din cele vremelnice. Slujeste pe aproapele tau cu toata dragostea si daruirea; nu numai cat are nevoie, ci mai mult. Viata sa-ti fie hotarata, fara compromisuri si confuzii, limpede. CREZUL TAU SA-TI FIE VIU: VIATA, NU TEORIE! Sa nu pierzi din vedere tinta spre care alergi, IISUS HRISTOS si MANTUIREA SUFLETULUI. Sa nu te inneci in marea vietii”.
   Asadar, concis, am putea spune ca Sfantul Parinte Staniloae, l-a sfatuit SĂ FIE ORTODOX CA BRADUL 🌲, sfat care este valabil pentru fiecare dintre noi.
Cine are minte, sa ia aminte, la aceste minunate cuvinte. Amin si Aliluia!
                                                                                                                            Preot Ioan .

CALENDAR ORTODOX PE 100 DE ANI !

https://www.noutati-ortodoxe.ro/calendar-ortodox/?year=2024

Arhivă blog

https://www.diigo.com/

Postări populare

PENTRU VIZITATORI

PENTRU CEI CARE AU AJUNS AICI
LE SPUN,, BINE ATI VENIT"

PENTRU CEI CARE AU CITIT
,,SA VA FIE DE FOLOS"

PENTRU CEI CARE COMENTEAZA..
,,SA FIE ELIBERATI"

PENTRU CEI CARE PLEACA..
,,SA FITI BINECUVANTATI"


Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul)

BIBLIA ORTODOXĂ

BIBLIA ORTODOXA AUDIO