miercuri, 18 iulie 2018

DEPINDE, ALE CUI SUNT MAINILE!

FIE DOAMNE MILA TA SPRE NOI, ASA CUM AM NĂDĂJDUIT INTRU TINE! BINECUVANTEAZĂ-NE DOAMNE SI NU NE PEDEPSI PENTRU PĂCATELE NOASTRE...


   Bucuria mea, sa stii ca o minge de baschet in mainile tale valoreaza doar, 19$, in timp ce in mainile lui Michael Jordan, valorează 33 milioane $. Depinde, ale cui sunt mainile!
   O minge de baseball, in mainile tale, valoreaza doar 6$, insa, in mainile lui Mark McGuire valoreaza 19 milioane $. Depinde, ale cui sunt mainile!
   Cu un bat (un par) in mainile talele ai putea sa alungi o fiara salbatica, un caine, in timp ce in mainile lui Moise, a despartit apele Marii Rosii in doua. Depinde, ale cui sunt mainile!
   O prastie, in mainile tale este
doar o jucarie, pe cand in mainile lui David a fost o arma puternica, l-a omorat pe Goliat. Depinde ale cui sunt mainile! Depinde, ale cui sunt mainile!
   Niste cuie in mainile tale ar fi suficiente pentru a construi un scaun, dar, in mainile lui Iisus Hristos au adus impacarea lui Dumnezeu cu oamenii, mantuirea neamului omenesc. Depinde ale cui sunt mainile!   
   Bucuria mea, Dumnezeu, pe langa celelalte organe, ti-a dat si doua maini. Cu ele trebuie sa te inchini, sa-ti faci semnul Sfintei Cruci, cu ele sa muncesti pentru painea cea de toate zilele, cu ele sa dai milostenie “lazarilor” (saracilor) acestei lumi, cu ele poti picta icoane, poti construi Biserici, cu ele poti construi fericirea altora...
   Te indemn ca, toate durerile sufletului tau, ale trupului tau, toate necazurile tale, toate neimplinirile tale, toate grijile tale, toate lacrimile tale, sa le pui in “Mainile lui Dumnezeu”, adica, sa te lasi in purtarea Lui de grija: DOAMNE, PRECUM VREI SI PRECUM STII, MILUIESTE!

                                                                                                                  Amin si Aliluia!

                                                                                                                     Preot Ioan 🛎.

CALENDAR ORTODOX PE 100 DE ANI !

https://www.noutati-ortodoxe.ro/calendar-ortodox/?year=2024

Arhivă blog

https://www.diigo.com/

Postări populare

PENTRU VIZITATORI

PENTRU CEI CARE AU AJUNS AICI
LE SPUN,, BINE ATI VENIT"

PENTRU CEI CARE AU CITIT
,,SA VA FIE DE FOLOS"

PENTRU CEI CARE COMENTEAZA..
,,SA FIE ELIBERATI"

PENTRU CEI CARE PLEACA..
,,SA FITI BINECUVANTATI"


Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul)

BIBLIA ORTODOXĂ

BIBLIA ORTODOXA AUDIO