joi, 11 noiembrie 2021

Luptati până la capăt pentru că vom învinge.

Dragă cititorule! Nimeni dintre noi nu e deplin sănătos cu sufletul. Toţi avem şi suferim boli sufleteşti mai mici sau mai mari. Să cădem cu ele înaintea Doctorului şi Tămăduitorului trupurilor şi al sufletelor noastre, rugându-ne: „Sufletul meu, Doamne, cel slăbănog, se află cumplit în multe feluri de păcate şi în fapte netrebnice! Ridică-l cu cercetarea Ta cea dumnezeiască, precum ai ridicat de demult pe slăbănogul, ca, fiind mântuit, să strig Ţie, Îndurate: Dă-mi, Hristoase, tămăduire!“


Criza va trece și Dumnezeu îi va rușina pe cei ce ne vor răul

Există boli, dar se profită mult de ele, pentru a ține lumea în robie. Oamenii sunt speriați pentru că toată ziua stau la televizor și ascultă știrile lor.
Trebuie să ne spovedim și să ne cuminecam cât mai des. Sfinția voastră faceți bine ceea ce faceți și ceea ce spuneți, pentru că luptati pentru adevăr. Nu avem nimic cu străinii, dar un turc să zicem, nu poate simți niciodata ceea ce simte un român.
Să fiți liberi în biserici, că nu se îmbolnăvește nimeni acolo. Măștile sunt doar așa de ochii lumii, ca să dea și ei o măsură. Dar nu prea ajută. Fiți așa cum sunteți. Nu vă temeți. Eu zic că până la urmă criza va trece și Dumnezeu îi va rușina pe cei ce ne vor răul.
VĂ BINECUVINTEZ pe toți cei ce sunteți în luptă!
Părintele IOANICHIE Popescu, Stareţul cel minunat – MĂNĂSTIREA FRĂSINEI, JUD. VÂLCEA,

CALENDAR ORTODOX PE 100 DE ANI !

https://www.noutati-ortodoxe.ro/calendar-ortodox/?year=2024

Arhivă blog

https://www.diigo.com/

Postări populare

PENTRU VIZITATORI

PENTRU CEI CARE AU AJUNS AICI
LE SPUN,, BINE ATI VENIT"

PENTRU CEI CARE AU CITIT
,,SA VA FIE DE FOLOS"

PENTRU CEI CARE COMENTEAZA..
,,SA FIE ELIBERATI"

PENTRU CEI CARE PLEACA..
,,SA FITI BINECUVANTATI"


Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul)

BIBLIA ORTODOXĂ

BIBLIA ORTODOXA AUDIO