Creştinism Ortodox

sâmbătă, 29 iunie 2019

Binecuvântare...

Dragă cititorule! Nimeni dintre noi nu e deplin sănătos cu sufletul. Toţi avem şi suferim boli sufleteşti mai mici sau mai mari. Să cădem cu ele înaintea Doctorului şi Tămăduitorului trupurilor şi al sufletelor noastre, rugându-ne: „Sufletul meu, Doamne, cel slăbănog, se află cumplit în multe feluri de păcate şi în fapte netrebnice! Ridică-l cu cercetarea Ta cea dumnezeiască, precum ai ridicat de demult pe slăbănogul, ca, fiind mântuit, să strig Ţie, Îndurate: Dă-mi, Hristoase, tămăduire!“
Dumnezeu si Maica Domnului sa te binecuvanteze. Har, mila si pace de la Iisus Hristos, Mantuitorul tau. Dumnezeu sa fie cu tine si nimeni nu va putea fi impotriva ta. Fereste-te de rau si sa faci binele, pe cat iti sta in putere. Asta pentru ca: "BINE FACI, BINE GASESTI!", dar mai ales pentru ca: TOT CE FACI PENTRU TINE, VA DISPARE ODATA CU PLECAREA TA LA DOMNUL, dar, TOT CE FACI PENTRU ALTII, TE VA INSOTI IN VESNICIE, IN IMPARATIA LUI DUMNEZEU. Asadar, este rau sa fii EGOIST (Egoismul este radacina tuturor patimilor) si este minunat sa fii ALTRUIST (sa faci binele pe cat iti sta in putere, fara sa astepti rasplata). Si sa nu uiti ca: CINE ARE VOINTA si DORINTA, ARE SI PUTINTA sa mearga pe CALEA CEA STRAMTA care duce in RAI. Amin si Aliluia!
Preot Ioan ??.

Postări populare

Arhivă blog

PENTRU VIZITATORI

PENTRU CEI CARE AU AJUNS AICI
LE SPUN,, BINE ATI VENIT"

PENTRU CEI CARE AU CITIT
,,SA VA FIE DE FOLOS"

PENTRU CEI CARE COMENTEAZA..
,,SA FIE ELIBERATI"

PENTRU CEI CARE PLEACA..
,,SA FITI BINECUVANTATI"


Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul)

BIBLIA ORTODOXA AUDIO