Creştinism Ortodox

sâmbătă, 27 aprilie 2019

.IUBESTE, OMULE DRAG

Dragă cititorule! Nimeni dintre noi nu e deplin sănătos cu sufletul. Toţi avem şi suferim boli sufleteşti mai mici sau mai mari. Să cădem cu ele înaintea Doctorului şi Tămăduitorului trupurilor şi al sufletelor noastre, rugându-ne: „Sufletul meu, Doamne, cel slăbănog, se află cumplit în multe feluri de păcate şi în fapte netrebnice! Ridică-l cu cercetarea Ta cea dumnezeiască, precum ai ridicat de demult pe slăbănogul, ca, fiind mântuit, să strig Ţie, Îndurate: Dă-mi, Hristoase, tămăduire!“


IUBESTE OMULE, fiindca si Dumnezeu te iubeste pe tine si daca ii iubesti pe toti, devii CEL MAI FRUMOS OM! IARTA-I OMULE pe toti, fiindca si Dumnezeu te iarta in fiecare zi si iertandu-i pe toti, devii CEL MAI BUN OM! RABDA-I OMULE pe toti, fiindca si Dumnezeu te rabdă si pe tine, si rabdand-le toate fara cartire devii CEL MAI PUTERNIC OM!

ASCULTA OMULE poruncile lui Dumnezeu, fiindca si Dumnezeu te asculte pe tine și atunci devii CEL MAI LIBER OM! ROAGA-TE OMULE, fiindca si Dumnezeu te asculta cand ii vorbesti și atunci devii CEL MAI CREDINCIOS OM!

 AJUTA OMULE de fiecare dată, fiindca si Dumnezeu te ajuta pe tine si atunci devii CEL MAI BOGAT OM. MANGAIE OMULE cu blandete pe fratii tai, fiindca si Dumnezeu te mangaie in necazuri si atunci devii CA UN SFANT. FII MILOSTIV OMULE, fiindca si Dumnezeu este Milostiv cu tine si atunci devii CEL MAI IMPLINIT OM! BUCURA OMULE pe apropiatii tai fiindca si Dumnezeu te bucura pe tine si atunci devii CEL MAI IUBIT OM!

 ZAMBESTE OMULE cu suflet, fiindca Dumnezeu ti-a daruit un suflet viu și rațional, și atunci devii CEL MAI VESEL OM! MULTUMESTE OMULE, ca respiratia ta este cel mai scump dar, pe care ti l-a dat Dumnezeu și atunci devii CEL MAI FERICIT OM! IUBESTE OMULE, fiindca si Dumnezeu te iubeste pe tine si daca ii iubesti pe toti devii CEL MAI FRUMOS OM! 

                                                                                                                    Amin si Aliluia!
                                                                                                                          Preot Ioan 🛎.

Postări populare

Arhivă blog

PENTRU VIZITATORI

PENTRU CEI CARE AU AJUNS AICI
LE SPUN,, BINE ATI VENIT"

PENTRU CEI CARE AU CITIT
,,SA VA FIE DE FOLOS"

PENTRU CEI CARE COMENTEAZA..
,,SA FIE ELIBERATI"

PENTRU CEI CARE PLEACA..
,,SA FITI BINECUVANTATI"


Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul)

BIBLIA ORTODOXA AUDIO