miercuri, 10 aprilie 2019

FII BINECUVANTAT

Dragă cititorule! Nimeni dintre noi nu e deplin sănătos cu sufletul. Toţi avem şi suferim boli sufleteşti mai mici sau mai mari. Să cădem cu ele înaintea Doctorului şi Tămăduitorului trupurilor şi al sufletelor noastre, rugându-ne: „Sufletul meu, Doamne, cel slăbănog, se află cumplit în multe feluri de păcate şi în fapte netrebnice! Ridică-l cu cercetarea Ta cea dumnezeiască, precum ai ridicat de demult pe slăbănogul, ca, fiind mântuit, să strig Ţie, Îndurate: Dă-mi, Hristoase, tămăduire!“



Bucuria mea, Dumnezeu si Maica Domnului sa te binecuvanteze! De multa BUCURIE Sfanta, PACE Sfanta si LUMINA Sfanta, sa umple Dumnezeu, sufletul tau! Nici nu-ti dai seama cat de fericit as fi, sa ma binecuvanteze si pe mine, in fiecare dimineata, un preot crestin ortodox. Fiindca spune Sfantul Ioan Gura de Aur: "ORICATE HOTARASC PREOTII PE PAMANT, CONFIRMA DUMNEZEU IN CER!" 
Asadar, cand eu iti trimit un mesaj: "FII BINECUVANTAT (A)!", Dumnezeu din cer spune, ca un ecou: "FII BINECUVANTAT (A)!" Cand parintele te binecuvantez si ma rog pentru tine, atunci, SUFLETUL TAU, ESTE COPLESIT DE IUBIREA LUI DUMNEZEU! 

Cu binecuvantarea lui Dumnezeu, printr-un preot, vei avea putere sa invingi mult mai usor ispitele zilei, sa rabzi fara de carteala si cu zambetul pe buze, toate care se vor abate asupra ta. Ispitele sunt ingaduite ca sa ni se descopere patimile ascunse, ca sa ne luptam cu ele si sa ne tamaduim sufletele. Ispitele aduc smerita cugetare. 

Sunt si ele un semn al milei dumnezeiesti. Nadejdea in Dumnezeu nu poate sfarsi niciodata in deznadejde. Dumnezeu si Maica Domnului sa te binecuvanteze si sa-ti dea Duhul Smereniei, Duhul Milosteniei, Duhul Iertarii, Duhul Iubirii vrajmasilor, Duhul Blandetii, Duhul Rabdarii, Duhul Intelepciunii... in tot ce faci, sa ai INTELEGERE DUHOVNICEASCA si sa te fereasca Dumnezeu de RAVNA FARA SOCOTEALA! 
                                                                                                               Amin si Aliluia!

                                                                                                                     Preot Ioan .

CALENDAR ORTODOX PE 100 DE ANI !

https://www.noutati-ortodoxe.ro/calendar-ortodox/?year=2024

Arhivă blog

https://www.diigo.com/

Postări populare

PENTRU VIZITATORI

PENTRU CEI CARE AU AJUNS AICI
LE SPUN,, BINE ATI VENIT"

PENTRU CEI CARE AU CITIT
,,SA VA FIE DE FOLOS"

PENTRU CEI CARE COMENTEAZA..
,,SA FIE ELIBERATI"

PENTRU CEI CARE PLEACA..
,,SA FITI BINECUVANTATI"


Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul)

BIBLIA ORTODOXĂ

BIBLIA ORTODOXA AUDIO