Creştinism Ortodox

duminică, 9 decembrie 2018

VREI TU DRAGOSTEA LUI HRISTOS?

FIE DOAMNE MILA TA SPRE NOI, ASA CUM AM NĂDĂJDUIT INTRU TINE! BINECUVANTEAZĂ-NE DOAMNE SI NU NE PEDEPSI PENTRU PĂCATELE NOASTRE...


   “Aceasta este libertatea. Libertatea omului e atat de reala si de mare, incat nici jertfa lui Hristos, nici cea a tuturor celor ce au urmat lui Hristos nu duce neaparat la biruinta. Domnul a zis: “Iar Eu cand ma voi inalta de pe pamant (adică atunci cand voi fi rastignit), ii voi atrage pe toti la Mine“ (Ioan 12:32-33).

Astfel, iubirea lui Hristos nadajduieste sa atragă la El pe toti oamenii si de aceea coboara pana in adancul iadului. Totusi, si acestei iubiri desavarsite si acestei jertfe desavarsite unii oameni ii pot raspunde printr-un refuz chiar in vesnicie spunand: “Eu nu vreau aceasta!“.

   Bucuria mea, daca vrei dragostea lui Hristos, cauta sa fii smerit fiindca iata ce zice Sfantul Siluan Athonitul: “Omul mandru se teme de reprosuri, dar cel smerit, nicidecum. Cine a dobandit smerenia lui Hristos doreste totdeauna sa i se facă reprosuri, primeste cu bucurie ocarile si se intristeaza cand este laudat" 
                                                                                                                              Preot Ioan 🛎.

Postări populare

Arhivă blog

PENTRU VIZITATORI

PENTRU CEI CARE AU AJUNS AICI
LE SPUN,, BINE ATI VENIT"

PENTRU CEI CARE AU CITIT
,,SA VA FIE DE FOLOS"

PENTRU CEI CARE COMENTEAZA..
,,SA FIE ELIBERATI"

PENTRU CEI CARE PLEACA..
,,SA FITI BINECUVANTATI"


Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul)

BIBLIA ORTODOXA AUDIO