Creştinism Ortodox

luni, 3 decembrie 2018

PRIVESTE SPRE IMPĂRATIA LUI DUMNEZEU!

FIE DOAMNE MILA TA SPRE NOI, ASA CUM AM NĂDĂJDUIT INTRU TINE! BINECUVANTEAZĂ-NE DOAMNE SI NU NE PEDEPSI PENTRU PĂCATELE NOASTRE...


   "Nu cunoastem starea sufletului nostru, adica masura in care poate fi mantuit sau osandit. Pentru aceasta, intelept lucru este a nu mai cauta spre viata noastra trecuta, oricat de evlavioasa ar parea ea, ci numai spre timpul care ne-a mai ramas de trait, ca nu cumva sa pierdem mai mult decat am castigat si sa ramanem lipsiti de darurile cele vesnice ale lui Dumnezeu. Faptele bune nesavarsite inca atarna mai greu decat cele savarsite deja! Cu fiecare Spovedanie suntem tot mai aproape de cele la care nu am ajuns inca! Sa nu cautam inapoi, ci inainte, spre Imparatia lui Dumnezeu!" (Teodor Danalache).
   Bucuria mea, te rog sa nu uiti ca: Nu Dumnezeu se departeaza de noi, ci noi ne departam de El. Datorita necredintei sau putinei noastre credinte, NI SE PARE ca El se departeaza de noi.
   🙏  Harul Domnului nostru IISUS HRISTOS, dragostea lui DUMNEZEU TATAL si impartasirea DUHULUI SFANT, sa fie cu tine si cu toti cei dragi ai tai!
   🙏  Maica Domnului sa te acopere sub Sfant Omoforul ei!
   🙏  Ingerul tau, pe care-l ai de la Sfantul Botez sa te pazeasca de toate uneltirile viclenilor diavoli! Amin si Aliluia!
                                                                                                                                Preot Ioan 🛎.

Postări populare

Arhivă blog

PENTRU VIZITATORI

PENTRU CEI CARE AU AJUNS AICI
LE SPUN,, BINE ATI VENIT"

PENTRU CEI CARE AU CITIT
,,SA VA FIE DE FOLOS"

PENTRU CEI CARE COMENTEAZA..
,,SA FIE ELIBERATI"

PENTRU CEI CARE PLEACA..
,,SA FITI BINECUVANTATI"


Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul)

BIBLIA ORTODOXA AUDIO