Creştinism Ortodox

miercuri, 15 ianuarie 2014

Ritual păgân al unei secte din Chile

FIE DOAMNE MILA TA SPRE NOI, ASA CUM AM NADAJDUIT INTRU TINE! BINECUVANTEAZA-NE DOAMNE SI NU NE PEDEPSI PENTRU PACATELE NOASTRE...

 Au aruncat un bebeluş în flăcări încercând să salveze lumea de                                         ANTICRIST 

http://www.antena3.ro/life-show/bizar/ritual-pagan-in-chile-au-aruncat-un-bebelus-in-flacariincercand-sa-salveze-lumea-de-anticrist 212366.html
 Poliţia chiliană a arestat patru persoane acuzate că au dat foc unui copil, într-un ritual sectant. Liderul acestei secte credea că sfârşitul lumii este aproape, iar copilul reprezenta întruchiparea anticristului. Copilul, care se născuse cu trei zile în urmă, a fost dus pe vârful unui deal din localitatea Colliguay şi a fost aruncat de viu în flăcări. Mama copilului, Natalia Guerra, de 25 de ani, se pare că a fost de acord cu sacrificarea bebeluşului şi acum se află printre cei arestaţi. "Nou-născutul era o fetiţă. I-au lipit bandă adezivă în jurul gurii, pentru a nu i se auzi ţipetele. 
Au pus-o apoi pe o placă de lemn şi au început să invoce spiritele după care au aruncat bebeluşul în foc", a declarat pentru AP, Miguel Ampuero, reprezentantul poliţiei locale. Autorităţile susţin că secta are 12 membri, a fost formată în 2005 şi este condusă de Ramon Gustavo Castillo Gaete, în vârstă de 36 de ani, care se află încă în libertate.
 Anchetatorii spun că el a fost văzut ultima dată în Peru, de unde cumpăra ayahuasca, o plantă halucinogenă folosită de membrii sectei pentru a intra în transă. "Toţi aceşti sectanţi aveau studii superioare şi erau licenţiaţi în diferite ramuri profesionale. Spre exemplu, unul dintre ei era medic veterinar, o femeie era însoţitoare de bord, altul era regizor de film", a precizat Ampuero.

Postări populare

Arhivă blog

PENTRU VIZITATORI

PENTRU CEI CARE AU AJUNS AICI
LE SPUN,, BINE ATI VENIT"

PENTRU CEI CARE AU CITIT
,,SA VA FIE DE FOLOS"

PENTRU CEI CARE COMENTEAZA..
,,SA FIE ELIBERATI"

PENTRU CEI CARE PLEACA..
,,SA FITI BINECUVANTATI"


Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul)

BIBLIA ORTODOXA AUDIO