luni, 3 iunie 2024

DISCOTECA

Dragă cititorule! Nimeni dintre noi nu e deplin sănătos cu sufletul. Toţi avem şi suferim boli sufleteşti mai mici sau mai mari. Să cădem cu ele înaintea Doctorului şi Tămăduitorului trupurilor şi al sufletelor noastre, rugându-ne: „Sufletul meu, Doamne, cel slăbănog, se află cumplit în multe feluri de păcate şi în fapte netrebnice! Ridică-l cu cercetarea Ta cea dumnezeiască, precum ai ridicat de demult pe slăbănogul, ca, fiind mântuit, să strig Ţie, Îndurate: Dă-mi, Hristoase, tămăduire!“




                                        

🙏🏽 Bucuria mea, aș vrea să te întreb ceva: Când va veni Iisus Hristos, a doua oară, oare, va mântui pe cei care își pierd nopțile și sufletul în discoteci, sau pe cei care merg în fiecare duminică la Sfânta Liturghie, postesc, se roagă, se spovedesc și se împărtășesc??? Eu sunt ferm convins că-i va ierta pe cei care merg la Sfânta Biserică Ortodoxă! BIBLIA (Fântână vieții) ar trebui să fie în permanentă deschisă, iar DISCOTECA (Gura iadului, Cloaca dracilor) să fie pentru totdeauna închisă. Tinerii care merg la discotecă nu cunosc sensul vieții lor: MÂNTUIREA SUFLETULUI. Muzica rock este satanistă. Iată textul melodiei "Clopotele iadului": Am clopotele mele, Te voi lua în iad, Satana te va lua, Clopotele iadului". Auziți ce cânta formația Led Zepelin în 1986: "Eu trebuie să trăiesc pentru diavolul..., Vreau ca Hristos să ingenunchieze înaintea lui Satana...". Formația Flames zice așa: "Diavolul, domnul întunericului iți va da puterea... Vino și urmează fiara, Păcat după păcat, Să glorificăm pe Satana, Împăratul potrivnic lui Dumnezeu și dumnezeu". Și atunci de ce își lasă părinții copiii să meargă la discotecă? Acolo se consumă droguri, se face streptease și muuuulte și mari păcate. Uneori veți vedea mergând pe stradă tineri îmbrăcați cu un tricou, care are inscripționat pe el cu litere maaari: AC⚡DC. Este de fapt numele unei formații rock, sataniste. Știți ce înseamnă aceste litere? Păi, AC înseamnă Anticrist, iar DC, înseamnă DEAT TO CRIST, adică moarte lui Hristos. Semnul ⚡înseamnă Satana, fiindcă, a spus Iisus Hristos: "L-am văzut pe Satana, ca un fulger (⚡) căzând din cer" (Luca 10:18). Acest semn ⚡îl întâlnim acolo unde este pericol de moarte, curent electric. Este mare păcat ca un tânăr botezat în numele Domnului Iisus Hristos, în loc să poarte o cruciuliță la gât, să propovăduiască prin acele litere pe Antihrist, și să ceară moartea lui Hristos! Oare, el nu știe că Dumnezeu este veșnic, este nemuritor, fiindcă, El este INFINIT, VEȘNIC și NECREAT? Ar avea curaj să se prezinte în fața lui Iisus Hristos, la Înfricoșata Judecată, îmbrăcați într-un asemenea tricou???

           O mamă creștin ortodoxă trebuie să fie CU CAPUL PE UMERI și COPILUL SĂ FIE CU PICIOARELE PE PĂMÂNT! Din copilul ei trebuie să facă, copilul lui Dumnezeu. Iată ce spune, marele poet creștin ortodox, Vasile Militaru: "Pe copil să-l ții în frâne, De vrei om la toți să placă, Nu-l lăsa orice să spună, Nu-l lăsa orice să facă, Din același lemn se scoate, Și icoană și maciucă!"

🙏🏽 Și să nu uitați că: Cine vede păcatul și nu ia atitudine, îl trădează pe Iisus Hristos! 

                                                                                    Amin și Aliluia!                                          
                                                                                     Preot Ioan 🛎️.




CALENDAR ORTODOX PE 100 DE ANI !

https://www.noutati-ortodoxe.ro/calendar-ortodox/?year=2024

Arhivă blog

https://www.diigo.com/

Postări populare

PENTRU VIZITATORI

PENTRU CEI CARE AU AJUNS AICI
LE SPUN,, BINE ATI VENIT"

PENTRU CEI CARE AU CITIT
,,SA VA FIE DE FOLOS"

PENTRU CEI CARE COMENTEAZA..
,,SA FIE ELIBERATI"

PENTRU CEI CARE PLEACA..
,,SA FITI BINECUVANTATI"


Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul)

BIBLIA ORTODOXĂ

BIBLIA ORTODOXA AUDIO