marți, 7 august 2018

AICI SE IMPARTE FERICIRE!

FIE DOAMNE MILA TA SPRE NOI, ASA CUM AM NĂDĂJDUIT INTRU TINE! BINECUVANTEAZĂ-NE DOAMNE SI NU NE PEDEPSI PENTRU PĂCATELE NOASTRE...

“Un crestin ortodocs, a iesit intr-o dimineata in oras si a descoperit un magazin, aparut ca din pamant peste noapte, avand o reclama curioasa: “AICI SE IMPARTE FERICIRE!” A intrat sa cumpere. La tejghea statea un inger. Crestinul ortodocs l-a intrebat: - “Cat costa un kilogram de fericire?” - “Nu se vinde, se imparte gratis”, i-a raspuns ingerul. Crestinul i-a zis: - “Dati-mi o tona, sa am de unde sa dau si la altii!” - “Un moment”, i-a spus ingerul, “sa o impachetez”. Peste cateva clipe i-a adus un pliculet cu cateva seminte. Uimit, crestinul i-a zis:
- “V-am rugat sa-mi dati o tona de fericire”. Ingerul i-a grait: - “Noi nu dam produse finite, ci seminte. Sa semeni aceste seminte si vazandu-i pe altii fericiti, vei fi fericit si tu, te vei bucura pentru bucuria celorlalti”.
Bucuria mea, sa te increzi in Dumnezeu la modul absolut. Sa te ostenesti a implini cele 10 Porunci dumnezeiesti si cele 9 Porunci bisericesti, iar Cele 9 Fericiri sa le-ai bine intiparite in mintea ta. Sa nu te intristezi pentru pierderea unor lucruri (conteaza doar sa nu-ti pierzi sufletul). Sa nu te bucuri atunci cand ai castigat ceva. Domnul nostru Iisus Hristos sa-ti fie, singura si statornica ta bucurie, singurul si statornicul tau castig: Iisuse, Iisuse, iarta-ma, Iisuse! SLAVA LUI DUMNEZEU PENTRU TOATE! Amin si Aliluia!
                                                                                               Preot Ioan 🛎.

CALENDAR ORTODOX PE 100 DE ANI !

https://www.noutati-ortodoxe.ro/calendar-ortodox/?year=2024

Arhivă blog

https://www.diigo.com/

Postări populare

PENTRU VIZITATORI

PENTRU CEI CARE AU AJUNS AICI
LE SPUN,, BINE ATI VENIT"

PENTRU CEI CARE AU CITIT
,,SA VA FIE DE FOLOS"

PENTRU CEI CARE COMENTEAZA..
,,SA FIE ELIBERATI"

PENTRU CEI CARE PLEACA..
,,SA FITI BINECUVANTATI"


Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul)

BIBLIA ORTODOXĂ

BIBLIA ORTODOXA AUDIO