sâmbătă, 19 mai 2018

LA DUMNEZEU NIMIC NU SE PIERDE!

FIE DOAMNE MILA TA SPRE NOI, ASA CUM AM NĂDĂJDUIT INTRU TINE! BINECUVANTEAZĂ-NE DOAMNE SI NU NE PEDEPSI PENTRU PĂCATELE NOASTRE...


   Bucuria mea, Harului Duhului Sfant, sa te acopere si sa-ti dea putere sa poti infrunta EGOISMUL cel rau, care este radacina tuturor patimilor. Sa nu te temi de stramtorarile care vin din partea diavolului, fiindca, puterea lui Dumnezeu este nebiruita si-i ajuta pe cei care vor sa lupte. Diavolul are o putere care nu trebuie dispretuita, dar, Dumnezeul Duhul Sfant, acopere in chip minunat pe crestinul ortodox, care se nevoieste spre mantuirea sufletului sau. Indrazneste, lupta-te cu vitejie, dupa putere fiindca, la Dumnezeu nimic nu se pierde! Striveste egoismul (sinele tau), fiindca, strugurele zdrobit scoate vin bun, care veseleste inima omului. Plineste poruncile lui Dumnezeu. Spune cat mai des posibil mantuitoarea si sfintitoarea rugaciune "IISUSE, IISUSE, IARTA-MA,  IISUSE!", si Dumnezeu iti va rasplati si te va binecuvanta in aceasta lupta. Toate sunt desertaciuni, sunt trecatoare si de aceea sa privesti mereu in sus. Viata in curatie, s-o doresti cu ardoare, fiindca, Imparatia Cerurilor se ia prin straduinta si cei ce se silesc, pun mana pe ea. De aceea, roaga-te asa: "Doamne, invata-ma sa ma rog, sa nadajduiesc, sa iubesc, sa rabd si sa iert". Amin si Aliluia!
                                                                                                        Preot Ioan 🛎

CALENDAR ORTODOX PE 100 DE ANI !

https://www.noutati-ortodoxe.ro/calendar-ortodox/?year=2024

Arhivă blog

https://www.diigo.com/

Postări populare

PENTRU VIZITATORI

PENTRU CEI CARE AU AJUNS AICI
LE SPUN,, BINE ATI VENIT"

PENTRU CEI CARE AU CITIT
,,SA VA FIE DE FOLOS"

PENTRU CEI CARE COMENTEAZA..
,,SA FIE ELIBERATI"

PENTRU CEI CARE PLEACA..
,,SA FITI BINECUVANTATI"


Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul)

BIBLIA ORTODOXĂ

BIBLIA ORTODOXA AUDIO