Creştinism Ortodox

joi, 18 ianuarie 2018

Candela Inimii

FIE DOAMNE MILA TA SPRE NOI, ASA CUM AM NĂDĂJDUIT INTRU TINE! BINECUVANTEAZĂ-NE DOAMNE SI NU NE PEDEPSI PENTRU PĂCATELE NOASTRE...


   Bucuria mea, sa tii candela inimii pururea aprinsa, adica, sa ai mila de oameni. Sa-ti pese de cel de langa tine, sa-i doresti mantuirea sufletului sau. Si grija pentru el s-o framanti in rugaciune. Fara iubire, omul nu este decat un chimval rasunator.

   Daca vezi pe fratele tau in pacat si suferinta, smereste-te si spune in sinea ta: EU SUNT VINOVAT! 

Fii bun cu ceilalti, iubeste-i, fa-le bine, ajuta-i si nu-i judeca. Ajutorul tau catre aproapele tau sa-l faci cu zambetul pe buze, cu ochii catre cer si cu mana larg deschisa.

   Intrucat Dumnezeu este ATOT BUN, trebuie sa fii si tu, macar BUN. Intrucat Dumnezeu este MULT MILOSTIV, trebuie sa fii si tu, macar MILOSTIV. Intrucat Dumnezeu este INDELUNG RĂBDĂTOR, trebuie sa fii si tu, macar RĂBDĂTOR. 

Amin si Aliluia!
                                                                                                                           Preot Ioan.

Postări populare

Arhivă blog

PENTRU VIZITATORI

PENTRU CEI CARE AU AJUNS AICI
LE SPUN,, BINE ATI VENIT"

PENTRU CEI CARE AU CITIT
,,SA VA FIE DE FOLOS"

PENTRU CEI CARE COMENTEAZA..
,,SA FIE ELIBERATI"

PENTRU CEI CARE PLEACA..
,,SA FITI BINECUVANTATI"


Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul)

BIBLIA ORTODOXA AUDIO