Creştinism Ortodox

sâmbătă, 1 iunie 2013

Măcar unul la Liturghie înseamnă scapăre de cumpăna… mortii !

FIE DOAMNE MILA TA SPRE NOI, ASA CUM AM NADAJDUIT INTRU TINE! BINECUVANTEAZA-NE DOAMNE SI NU NE PEDEPSI PENTRU PACATELE NOASTRE...


"Trăia în Italia un om sărman care-şi ţinea familia cu greu din sudoarea frunţii sale.Muncea pe unde putea dar în fiecare zi ,înainte de a ieşi să caute de lucru mergea în biserică să ia parte la Sfânta Liturghie.Într-o dimineaţă a mai rămas puţin mai mult de vorbă cu preotul şi mergând să găsească de lucru n-a mai fost primit. Era târziu.A plecat spre casă întristat că nu poate lua o pâine pentru copiii săi şi pe drum a întâlnit un domn care l-a întrebat de ce-i aşa de supărat şi după insistenţe i-a spus cauza.Omul acela auzind i-a zis să se întoarcă să se roage şi pentru el la Sf.Liturghie că-i va plăti el toată ziua.De bucurie sărmanul s-a dus la biserică şi a stat acolo toată ziua .Noaptea acelui domn, i-a apărut în vis Mântuitorul şi i-a zis.Trebuia ca să fii aruncat în iad pentru viaţa ta depravată dar rugaciunile şi Liturghia de azi ascultate M-a făcut să-ţi dau timp de pocăinţă pentru păcatele tale."

Sa nu te rogi ca Dumnezeu sa iti ia necazurile...ci sa te ajute sa le depasesti..

Postări populare

Arhivă blog

PENTRU VIZITATORI

PENTRU CEI CARE AU AJUNS AICI
LE SPUN,, BINE ATI VENIT"

PENTRU CEI CARE AU CITIT
,,SA VA FIE DE FOLOS"

PENTRU CEI CARE COMENTEAZA..
,,SA FIE ELIBERATI"

PENTRU CEI CARE PLEACA..
,,SA FITI BINECUVANTATI"


Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul)

BIBLIA ORTODOXA AUDIO