joi, 12 septembrie 2024

Profeții Ortodoxe

Dragă cititorule! Nimeni dintre noi nu e deplin sănătos cu sufletul. Toţi avem şi suferim boli sufleteşti mai mici sau mai mari. Să cădem cu ele înaintea Doctorului şi Tămăduitorului trupurilor şi al sufletelor noastre, rugându-ne: „Sufletul meu, Doamne, cel slăbănog, se află cumplit în multe feluri de păcate şi în fapte netrebnice! Ridică-l cu cercetarea Ta cea dumnezeiască, precum ai ridicat de demult pe slăbănogul, ca, fiind mântuit, să strig Ţie, Îndurate: Dă-mi, Hristoase, tămăduire!“

                              
 ·

Nimeni nu poate scăpa de pecetea lui antihrist. Nimeni în afară de credincioși. În vremurile din urmă, pentru a nu accepta pecetea, va trebui să aveți o credință foarte puternică și să rămâneți permanent cu Domnul și cu Maica Domnului.

Îi vor proteja pe ai săi că sa nu primească pecetea lui Antihrist. Nu-i vor lăsa să piară. Acești oameni vor fi mântuiți, iar ceilalți vor merge la pierzanie.

Vine distrugerea pământului – ce păcat! Morala a devenit prea superficială și dragostea a dispărut complet – ca apa în nisip. Totul este mort. La ce altceva să te aștepți? Unde să mai amânăm? În curând vine sfârșitul. Sfârșitul la tot și la toți. Din ce în ce mai multe abateri în credința ortodoxă – în curând se va dizolva în catolicism.

Va fi periculos să mergi la Biserică, periculos pentru suflet. Distrugător! Calea spre mântuire se închide. Sunt din ce în ce mai puține insule adevărate ale Ortodoxiei. Golul umple biserica din interior - și este înfricoșător când este gol înăuntru. Acest lucru nu poți să-l vezi cu ochiul, îl poți simți doar cu duhul. Amin!

Câți bebeluși mor astăzi în mlaștina sângeroasă… dacă ați ști! Iar numărul lor crește rapid. Această sferă este ca o minge uriașă cu sânge care este pe cale să cadă pe capetele tuturor celor care trăiesc pe pământ. Câte suflete merg la pierzare în fiecare zi fără să vadă lumina lui Dumnezeu! Nu se poate face nimic aici. Acest lucru este de neoprit.

Aceasta este o problemă. Aceasta este o catastrofă și principala cauză a cataclismelor și catastrofelor viitoare pe pământ. Aceste catastrofe și cataclisme care urmează sunt o joacă de copii pe fundalul marii nenorociri a pruncuciderii. Aceste pedepse pământești sunt o pedeapsă prea ușoară pentru un păcat atât de groaznic.

Mulți dintre oamenii lui Dumnezeu vor pleca înaintea peceţii lui Antihrist – vor pleca cu miile. Domnul îi va lua. Doar cei care sunt destinați vor rămâne. Rămâi puternic!

Vin cataclismele și catastrofele. Iar oamenii nu au nici somn, nici duh. Oamenii trăiesc fără să le pese de nimic, trăiesc mereu fericiți. Veșnicia – cum va merge toată lumea acolo? Cum vor merge? În nici un caz. Mulți oameni nici nu știu despre veșnicie. Majoritatea au auzit și știu, dar nu-i deranjează deloc: ei spun, când vom îmbătrâni, atunci ne vom pocăi.

Dar chiar și așa, foarte puțini oameni cred așa. Majoritatea trăiesc ca și cum nu ar muri. Ce veșnicie? Unde este ea? Există oare ea? Este ireală, e undeva departe. Și viața adevărată – iată, aici, în fața ta: mănâncă, bea, plimbă-te, fii vesel. Luați totul din această viață. Bucură-te și bucură-te…
Oamenii sunt lacomi de bani. Lacomi de plăceri și plăceri, lacomi de lucruri frumoase. Calea către adevărata frumusețe este închisă pentru mulți.

Dar majoritatea oamenilor de astăzi sunt încă necredincioși, merg ei înșiși la pierzare. În curând adevăratul creștinism va fi tainic. Adevărații credincioși în Hristos nu vor avea loc pe pământ. Vor trebui să-și ascundă credința. Creștinismul fals va rămâne – vor fi la vedere.
Aceasta este ipocrizie. Aceasta este apostazie. Și de fapt – trecerea la credința catolică. Sfintele Taine vor fi modificate – harul va pleca. Va fi un gol în suflet și un frig înfiorător.
Cu siguranță va fi un război în Rusia. Soarta ei este pecetluită. Deci este necesar – mulți vor fi curățați cu propriul lor sânge și nu vor accepta pecetea. Amin!

Dificultatea pocăinței constă în faptul că trebuie să o ceri, trebuie să strigi către Însuși Domnul și Maica Domnului – pentru a te supune pocăinței. Cum altfel? Poate un suflet osificat în păcate să înceapă imediat să se pocăiască cu ardoare? Dacă ai trăit mulți ani după legile păcatului și nu l-ai observat, dar ai considerat-o lege?

Acum păcatele stau ca un zid – perete de piatră. Cum să treci prin acest zid? Doar cu rugăciune și lacrimi, cu lacrimi fierbinți, ca un copil mic care plânge, cerându-și tatălui ce își dorește. Căci tatăl este mare și puternic. Iar copilul este mic și neajutorat…

Acesta este calea corectă, corectă și simplă – o rugăciune plină de lacrimi. Ce bogăție cerească se află în spatele acestui zid! Sunt tainele vii ale Psaltirii, Evangheliei, Rugăciunea lui Iisus… Totul este viu și real…

Nu există astăzi pe pământ unde să nu domnească păcatul. Aici totul respiră de păcat, este saturat de păcat. Trăiesc în păcat. Nimeni nu are nevoie de pocăință – ne împiedică să trăim într-o confortabilă nepocăință.






CALENDAR ORTODOX PE 100 DE ANI !

https://www.noutati-ortodoxe.ro/calendar-ortodox/?year=2024

Arhivă blog

https://www.diigo.com/

Postări populare

PENTRU VIZITATORI

PENTRU CEI CARE AU AJUNS AICI
LE SPUN,, BINE ATI VENIT"

PENTRU CEI CARE AU CITIT
,,SA VA FIE DE FOLOS"

PENTRU CEI CARE COMENTEAZA..
,,SA FIE ELIBERATI"

PENTRU CEI CARE PLEACA..
,,SA FITI BINECUVANTATI"


Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul)

BIBLIA ORTODOXĂ

BIBLIA ORTODOXA AUDIO