miercuri, 7 iunie 2023

Cum sa vă împotriviți diavolului!

Dragă cititorule! Nimeni dintre noi nu e deplin sănătos cu sufletul. Toţi avem şi suferim boli sufleteşti mai mici sau mai mari. Să cădem cu ele înaintea Doctorului şi Tămăduitorului trupurilor şi al sufletelor noastre, rugându-ne: „Sufletul meu, Doamne, cel slăbănog, se află cumplit în multe feluri de păcate şi în fapte netrebnice! Ridică-l cu cercetarea Ta cea dumnezeiască, precum ai ridicat de demult pe slăbănogul, ca, fiind mântuit, să strig Ţie, Îndurate: Dă-mi, Hristoase, tămăduire!“ 


Un ghid complet despre cum să vă împotriviți diavolului, mai ales dacă sunteți sub atacuri demonice și există un pericol de demonizare. Trebuie să fim întotdeauna conștienți de acest pericol și trebuie să luăm măsurile de precauție, mai ales dacă avem păcate grave sau suntem ținte ale unor atacuri demonice concentrate din cauza vrăjilor sau blestemelor aruncate împotriva noastră.
- Rugați-vă cu rugăciunea lui Iisus – este mult mai bine să folosiți un metanier pentru aceasta.
- Cunoaște cel mai mare secret al diavolului, adică, că el nu poate face nimic dacă nu îi dăm dreptul.
- Nu credeți nimic din ceea ce vedeți sau simțiți. Tot războiul se bazează pe înșelăciune. Împotriviți-vă diavolului și va fugi de la voi.
- Pocăiți-vă de ceea ce ați făcut în fața lui Dumnezeu, dar aveți grijă să nu disperați.
- Dacă găsești ceva ciudat în casa ta sau în apropiere, care să semene cu un obiect folosit pentru magia neagră, să-l arzi sau să-l îngropi în pământ.
- Să nu aveți vreo legătură cu ocultisme (vrăjitorie, astrologie, tarot etc.). Niciodată! Blocați totul pe telefon, pe rețelele de socializare etc. Da, este foarte grav.
- Dacă nu cunoașteți deja o Biserică Ortodoxă, căutați Biserici Ortodoxe din zona dvs. și mergeți acolo.
- Acolo, spuneți ce s-a întâmplat cu dvs. și cereți să facă la casa dvs. Aghiasmă și să stropiți casa cu apă sfințită (aghiasmă). Preoții știu foarte bine ce este acest lucru.
- De asemenea, rugați-i, dacă cred că este nevoie, să citească pentru dvs. „Exorcizările Sfântului Vasile cel Mare” – preoții știu de asemenea ce este acesta. Nu vă fie teamă de unele fenomene impresionante în timpul acestor rugăciuni.
- Vorbiți cu preotul și participați regulat la serviciile din biserică. În biserică sunteți într-un loc sigur.
- Ar trebui să te spovedești și să primești Sfânta Împărtășanie, dar dacă nu ești ortodox, acest lucru nu se poate face. Acestea două, însă, vor detona orice energie demonică. După cum s-a spus mai sus, cel puțin vorbiți cu preotul „ca o mărturisire”. Dumnezeu te va ajuta.
- Întrebați-l dacă există sfinte moaște și, dacă există, cereți preotului să vă binecuvânteze cu ele.
- De asemenea, dacă nu sunteți deja ortodocși, când veți fi botezați ortodocși așa cum trebuie (cu trei afundări), acest lucru va curăța cu siguranță orice lucrare demonică asupra voastră.
- Puteți folosi și alte tipuri de rugăciune, dar principala ar trebui să fie rugăciunea lui Iisus.
- Țineți post: miercuri și vineri nu mâncați alimente de origine animală. Acest lucru vă va ajuta deoarece va reduce la minimum influența demonică.
- De la biserica unde te duci, cumpără o cruce și o icoană a Maicii Domnului. Pot să fie mici – nu contează mărimea – și pune-le în camera ta.
- A avea o cruce în jurul gâtului este destul de necesar în toate situațiile, în special în astfel de situații.
- Citiți Noul Testament; mai ales Evangheliile. Vă va ajuta mult. Începeți cu Evanghelia de la Matei.
- Ai grijă pentru că demonii vor încerca să te înspăimânte. Nu acordați atenție, dar amintiți-vă că acum vă aflați în raza lor de acțiune și trebuie să ieșiți de acolo.
- Fii constant – fă un program zilnic de rugăciune (în special dimineața și seara). E necesar să ai un îndrumător duhovnicesc de la o Biserică Ortodoxă, indiferent de situație.

CALENDAR ORTODOX PE 100 DE ANI !

https://www.noutati-ortodoxe.ro/calendar-ortodox/?year=2024

Arhivă blog

https://www.diigo.com/

Postări populare

PENTRU VIZITATORI

PENTRU CEI CARE AU AJUNS AICI
LE SPUN,, BINE ATI VENIT"

PENTRU CEI CARE AU CITIT
,,SA VA FIE DE FOLOS"

PENTRU CEI CARE COMENTEAZA..
,,SA FIE ELIBERATI"

PENTRU CEI CARE PLEACA..
,,SA FITI BINECUVANTATI"


Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul)

BIBLIA ORTODOXĂ

BIBLIA ORTODOXA AUDIO