joi, 2 septembrie 2021

SA-TI FIE GANDUL PE VERTICALA!

Dragă cititorule! Nimeni dintre noi nu e deplin sănătos cu sufletul. Toţi avem şi suferim boli sufleteşti mai mici sau mai mari. Să cădem cu ele înaintea Doctorului şi Tămăduitorului trupurilor şi al sufletelor noastre, rugându-ne: „Sufletul meu, Doamne, cel slăbănog, se află cumplit în multe feluri de păcate şi în fapte netrebnice! Ridică-l cu cercetarea Ta cea dumnezeiască, precum ai ridicat de demult pe slăbănogul, ca, fiind mântuit, să strig Ţie, Îndurate: Dă-mi, Hristoase, tămăduire!“



Bucuria mea, peste tara tarisoara noastra Romania, a venit mania lui Dumnezeu. MANIA LUI DUMNEZEU INSEAMNA IUBIREA LUI! Spre exemplu, cand unul din parinti cu manie isi ameninta copilul cu pedeapsa, ba, poate chiar il si urecheaza, atunci cand vrea sa baga mana in flacara de la aragaz, o face cu inima plina de iubire.

Da, DUMNEZEU ESTE IUBIRE, si ceea ce El a ingaduit peste noi, este pentru ca vrea sa ne ispasim pacatele, fiindca, vrea sa ne mantuiasca: A VENIT FACTURA PACATELOR! De aceea te indemn, azi, maine, poimaine si in fiecare zi a vietii tale, CREDE SI NU TE TEME si SA-TI FIE GANDUL PE VERTICALA, acolo sus, la Domnul nostru, Iisus:

🙏 Iisuse, Iisuse, iarta-ma, Iisuse!
🙏 Miluieste-ma, Maica Luminii!
🙏Toti Sfintii, rugati-va lui Dumnezeu si pentru mine, acum in ceasul mortii si in ceasul judecatii mele. Amin!
🙏 Compozitorul de muzica, grec, Stamatis Spanoydakis zice asa: “Sunt mult mai puternici Sfintii Ingeri cei luminosi ai lui Dumnezeu, decat ingerii cei intunecati (diavolii), cei “panicati” si deja biruiti ai intunericului si toti reprezentantii lor de pe pamant”.

CALENDAR ORTODOX PE 100 DE ANI !

https://www.noutati-ortodoxe.ro/calendar-ortodox/?year=2024

Arhivă blog

https://www.diigo.com/

Postări populare

PENTRU VIZITATORI

PENTRU CEI CARE AU AJUNS AICI
LE SPUN,, BINE ATI VENIT"

PENTRU CEI CARE AU CITIT
,,SA VA FIE DE FOLOS"

PENTRU CEI CARE COMENTEAZA..
,,SA FIE ELIBERATI"

PENTRU CEI CARE PLEACA..
,,SA FITI BINECUVANTATI"


Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul)

BIBLIA ORTODOXĂ

BIBLIA ORTODOXA AUDIO