Creştinism Ortodox

luni, 30 octombrie 2017

RUGACIUNE si BINECUVANTARE

FIE DOAMNE MILA TA SPRE NOI, ASA CUM AM NĂDĂJDUIT INTRU TINE! BINECUVANTEAZĂ-NE DOAMNE SI NU NE PEDEPSI PENTRU PĂCATELE NOASTRE...


           Pentru sufletul tau 
   Calauzeste-mi, Doamne, pasii,
Sa pasesc drept catre tine,
Sa fiu printre ortodocsii,
Ce ajung la Mantuire,

Cu credinta eu ma rog,
Si Te strig neincetat,
Cer iertare, multumesc si Te caut,
Dumnezeu Prea Luminat!

Ma rog la Dumnezeu sa va imbrace cu sufletul cu Harul Duhului Sfant iar trupul cu sanatate si putere. Sfantul Parinte Iustin Parvu spune asa: "Vor veni vremuri in care numai cei ce vor simti Harul lui Dumnezeu, vor putea distinge binele de rau. Vor fi mari inselari si numai Harul Duhului Sfant ne va putea izbavi de ele. Asadar, RUGAȚI-VA MULT, ca sa nu cadeți in ispita. Pentru ca numai prin post si rugaciune putem primi Harul lui Dumnezeu".  In fiecare dimineata, cand te dai jos din pat, sa te scoli cu rugaciunea pe buze: IISUSE, IISUSE, IARTA-MA, IISUSE!. Seara, cand pui capul pe perna, sa adormi cu rugaciunea pe buze: IISUSE, IISUSE, IARTA-MA, IISUSE!. Fiecare zi din viata ta sa inceapa cu Dumnezeu (citind RUGACIUNILE DIMINETII) si sa se incheie tot cu Dumnezeu (citind RUGACIUNILE DE SEARA). Asadar, TOATA VIATA NOASTRA, LUI HRISTOS DUMNEZEU SA O DAM! Amin si Aliluia! 
                        Preot Ioan.

Postări populare

Arhivă blog

PENTRU VIZITATORI

PENTRU CEI CARE AU AJUNS AICI
LE SPUN,, BINE ATI VENIT"

PENTRU CEI CARE AU CITIT
,,SA VA FIE DE FOLOS"

PENTRU CEI CARE COMENTEAZA..
,,SA FIE ELIBERATI"

PENTRU CEI CARE PLEACA..
,,SA FITI BINECUVANTATI"


Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul)

BIBLIA ORTODOXA AUDIO