Creştinism Ortodox

luni, 21 august 2017

RUGĂCIUNE

FIE DOAMNE MILA TA SPRE NOI, ASA CUM AM NĂDĂJDUIT INTRU TINE! BINECUVANTEAZĂ-NE DOAMNE SI NU NE PEDEPSI PENTRU PĂCATELE NOASTRE...


 Multumim Tie, Doamne, Dumnezeul nostru, Care ne-ai ridicat pe noi din asternuturile noastre si ai pus cuvant de laudă in gura noastră, ca să ne inchinăm si să chemăm numele Tău cel Sfant; si ne rugăm indurărilor Tale, pe care pururea le ai pentru viata noastră; trimite si acum ajutorul Tău peste cei care stau inaintea fetei slavei Tale celei Sfinte si nădăjduiesc in mila Ta cea multă. Si le da lor, intotdeauna, cu frică si cu dragoste să slujească, laude să aducă, să cante si să se inchine bunătătii Tale celei negrăite. Ca Tie ti se cuvine toată slava, cinstea si inchinăciunea, Tatălui si Fiului si Sfantului Duh, acum si pururea si in vecii vecilor. Amin.

Postări populare

Arhivă blog

PENTRU VIZITATORI

PENTRU CEI CARE AU AJUNS AICI
LE SPUN,, BINE ATI VENIT"

PENTRU CEI CARE AU CITIT
,,SA VA FIE DE FOLOS"

PENTRU CEI CARE COMENTEAZA..
,,SA FIE ELIBERATI"

PENTRU CEI CARE PLEACA..
,,SA FITI BINECUVANTATI"


Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul)

BIBLIA ORTODOXA AUDIO