luni, 25 septembrie 2017

SMINTEALĂ si DEZNĂDEJDE

FIE DOAMNE MILA TA SPRE NOI, ASA CUM AM NĂDĂJDUIT INTRU TINE! BINECUVANTEAZĂ-NE DOAMNE SI NU NE PEDEPSI PENTRU PĂCATELE NOASTRE...


   "Cea mai mare sminteala in Biserica, a fost tradarea, vanzarea lui Hristos. Hristos a fost langa cei doisprezece Apostoli. El, Insusi i-a ales, le-a dat Harul Apostolicesc, le-a dat puterea de a propovadui si chiar au facut minuni in numele Lui. Primul care a mers in iad nu a fost un eretic sau inchinator la idoli, ci Apostolul Iuda. De ce? Pentru ca a cazut in deznadejde, dupa ce l-a vandut pe Hristos, s-a sinucis si a ajuns in adancul iadului in vecii vecilor. Intelegeti, deci, ca Sfintii Apostoli, descriind lucrurile acestea fara a le ascunde, ne ajuta sa intelegem ca Sfanta Biserica Ortodoxa, este este formata din CLER (episcopi, preoti si diaconi), CLADIREA IN SINE a Sfintei Biserici si CREDINCIOSI, dar am spus credinciosi si nu INGERI. Prin urmare, este firesc ca în Biserica sa existe sminteli, sa existe caderi, neputinte omenesti, fie din partea credinciosilor, fie din partea clericilor: "Toti gresim mult" (Iacov 3:2). Trebuie sa invatam sa nu ne smintim, ci sa toate aceste lucruri sa le vedem cu ochii sufletului si sa ne rugam fiindca asa ne porunceste Dumnezeu: "Rugati-va unii pentru altii, ca sa va vindecati, fiindca mult poate rugaciunea dreptului" (Iacov 5:16)".
   De BUCURIE Sfanta, LUMINA Sfanta si PACE Sfanta sa fie plin sufletul tau, de la Bunul Dumnezeu. Amin.
                                                                                                                        Preot Ioan.                        

CALENDAR ORTODOX PE 100 DE ANI !

https://www.noutati-ortodoxe.ro/calendar-ortodox/?year=2024

Arhivă blog

https://www.diigo.com/

Postări populare

PENTRU VIZITATORI

PENTRU CEI CARE AU AJUNS AICI
LE SPUN,, BINE ATI VENIT"

PENTRU CEI CARE AU CITIT
,,SA VA FIE DE FOLOS"

PENTRU CEI CARE COMENTEAZA..
,,SA FIE ELIBERATI"

PENTRU CEI CARE PLEACA..
,,SA FITI BINECUVANTATI"


Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul)

BIBLIA ORTODOXĂ

BIBLIA ORTODOXA AUDIO