duminică, 1 aprilie 2012

Nicole Anamaria     Dragele mele, stiu ca sunt printre voi cititori care ma pot intelege, vreau sa  va rog din suflet sa ma ajutati cu publicarea anuntului nostru umanitar pentru fetita noastra cea mare Nicole Anamaria, dupa cum ati citit probabil din mai multe surse, Nicole urmeaza sa fie supusa unei operatii la ochisori in Frankfurt, Germania. Din pacate costul operatiei este foarte mult pentru noi, e vb despre 15.000 euro ( plus chletuileile de transport si cazare in doua randuri, fiindca este nevoita sa aiba doua interventii chirurgicale la un interval de 6 saptamani distanta, ceea ce implica costuri si mai mari. Nu dispunem de acesti bani si din nefericire pentru noi, daca nu se aduna cei 15.000 euro nu putem fixa data operatiilor pentru Nicole, iar cu trecerea timpului sansele ei scad, in acest moment fiind cu un risc mare de a-si pierde vederea, acuitatea vizuala fiind cam de 20% la ochiul stang, ea se bazeaza pe ochiul ei drept, cu care vede putin mai bine.
Credeti-ma nu as fi apelat la voi si n-as fi povestit nimanui prin ce trecem noi, dar deja am demarat o campanie umanitara aici si aici . Sunt o mamica tanara care isi doreste sa isi vada copila sanatoasa si fericita si asta merita toate eforturile noastre. Sper sa nu fiu gresit inteleasa. Aici este o descrie a cazului ei mai amanuntit, cine doreste va pot pune la dispozitie inclusiv acte medicale care sa dovedeasca realitatea noastra.
"Are doar trei ani şi poartă povara unor afecţiuni grave. Nicole – Anamaria ar putea trăi în întuneric, dacă părinţii ei nu vor strânge banii necesari unei intervenţii complexe.
Nicole – Anamaria Adam-Bezsnei suferă de grave probleme de sănătate. În 2009, a fost diagnosticată de subluxaţie bilaterală a cristali­nului şi Sindrom Marfan. Destinul fetiţei a fost crud, aceasta moştenindu-şi tatăl care, de asemenea, a suferit de subluxaţie de cristalin cu insuficienţă aortică operată. Subluxaţia cristalinului poate fi explicată printr-o deplasare a cristalinului din poziţia normală.
Sindromul Marfan este o boală genetică ce afectează ţesutul conjuctiv, caracterizându-se prin dilatarea principalei artere care transportă sângele de la inimă, în restul cor­pului. În anumite situaţii, această afecţiune poate duce la deces, în cazul în care nu este depistată la timp.
Nicole-Anamaria are nevoie de implant de cristalin la ambii ochi, o intervenţie care nu este doar costisitoare, ci implică şi anumite riscuri, datorate de vârsta micuţei paciente. Din acest motiv, medicii din România nu îşi asumăintervenţia.  O intervenţie în străinătate poate însă salva vederea micuţei.
„Aceste afecţiuni sunt transmise ereditar. Eu am suferit de subluxaţie de cristalin cu insuficienţă aortică. Fetiţa noastră are nevoie de un implant de cristalin pentru a putea vedea. Această intervenţie nu se face în România. Am fost la mai multe clinici şi ni s-a spus că e prea mică pentru o intervenţie atât de complexă. Dacă mai aşteptăm însă, Anamaria ar putea să îşi piardăvederea. Am fost la un consult la o clinică din Frankfurt, Germania, unde am fost asiguraţi că are şanse să se facă bine, dacă va fi supusă acestei intervenţii. Avem nevoie de 15.000 de euro pentru a putea acoperi toate costurile medicale dar nu dispunem de această sumă. Am face orice ca să o putem vedea sănătoasă“, spune Petru-Stelian Adam-Bezsnei, tatăl fetiţei.
Nicole – Anamaria mai are o soră mai mică, Arienne din fericire perfect sănătoasă. Părinţii celor două fetiţe nu se descurcă uşor şi nu dispun de banii care putea reda sănătatea fiicei lor. Tatăl este funcţionar şi a rămas cu un salariu de sub 600 de lei, după reducerile salariale din sectorul bugetar. Mama primeşte o indemnizaţie de creştere a copilului, pentru cea de-a doua fiică. Părinţii micuţei fac mari eforturi pentru a strânge banii necesari operaţiei.
Nicole-Anamaria a împlinit de curând trei ani, însă nu se poate bucura de copilărie, aşa cum o face un copil normal. Pentru a vedea lumea are nevoie de ajutor. Persoanele binevoitoare o pot ajuta pe Nicole-Anamaria să se bucure de viaţă.
.
Se pot face donaţii în contul deschis la Rai­ffeisen Bank:

RO 25 RZBR 0000 0600 0624 6840 – în lei,

RO70 RZBR 0000 0600 1446 8429 – în euro, cont al cărui titular este Petru – Stelian Adam - Bezsnei.

Părinţii fetiţei pot fi contactaţi la numărul de telefon:             0730.018.078 begin_of_the_skype_highlighting            0730.018.078      end_of_the_skype_highlighting       Petru si 0731874847 Blanka
Mai multe detali despre Anamaria le găsiți pe:
    Postaţi acest articol pe blogul sau site-ul d-voastră.

O, IARTĂ DOAMNE....

FIE DOAMNE MILA TA SPRE NOI, ASA CUM AM NĂDĂJDUIT INTRU TINE! BINECUVANTEAZĂ-NE DOAMNE SI NU NE PEDEPSI PENTRU PĂCATELE NOASTRE...  ...